Fans Slam Netflix' 'Red Notice,' Citing Ryan Reynolds, Gal Gadot And Dwayne Johnson are 'Horrible Actors

Innholdsfortegnelse:

Fans Slam Netflix' 'Red Notice,' Citing Ryan Reynolds, Gal Gadot And Dwayne Johnson are 'Horrible Actors
Fans Slam Netflix' 'Red Notice,' Citing Ryan Reynolds, Gal Gadot And Dwayne Johnson are 'Horrible Actors
Anonim

Filmen er sentrert rundt en Interpol-agent som prøver å felle en internasjonal kunsttyv. Kriminaldramaet ble pekt på som en het ny utgivelse som fansen garantert ville ha lyst til å sette klørne i, men siden utgivelsen av teasertraileren deres har fansen vist en total mangel på interesse for filmen.

Ikke bare planlegger ikke fans å se denne filmen, de drar tilfeldigvis også de fremhevede skuespillerne på en ganske stor måte. Fansen virker helt uimponerte over handlingslinjen og virker ikke overbevist om at skuespillerne som er sikret for denne filmen kan levere et nivå av underholdning som ville være verdig deres tidsinvestering.

Utgivelsesdatoen er mer enn 2 måneder unna, men Red Notice viser seg allerede å være en episk fiasko.

Ledende skuespillere får juling fra fansen

Fans drar med seg skuespillerne i denne filmen og sier at de alle har dårlig levering og generelt sett er forferdelige skuespillere. Fansen har ingen tro på Dwayne Johnson, Gal Gadot eller Ryan Reynolds, og angriper hver av dem for fordelene de mangler i riket av "riktig skuespill".

Fans har tatt til sosiale medier for å dele tanker som; "Det faktum at ingen av dem kan opptre lmao," og "alle tre av disse skuespillerne utløser mine kamp-eller-flukt-responser… Jeg kan ikke forklare det, men de får meg til å ville opptre voldelig," så vel som; «MEDIOKRE KINO FORTSATT VINNER.»

Andre skrev: "Jeg trodde Gal Gadots linjelevering ville ha blitt bedre nå, herre, det er forferdelig," og "Ryan Reynolds spiller den samme fyren i alt", samt " Dwayne Johnsonbøyer seg, gjør det samme ansiktet og får utbet alt millioner. Ærlig t alt kan han ikke opptre verdt Sht, hvorfor fortsetter de å kaste denne trollet?"

What's Next For Red Notice?

Netflix har sannsynligvis ikke regnet med slike tilbakeslag etter å ha levert traileren. I de fleste tilfeller er det en grov balanse mellom seerne som er begeistret for en filmutgivelse, kontra de som tror det blir en flopp. Dessverre for Red Notice er den positive kommentaren så knapp. Kommentarene som genereres av traileren er overveiende negative, og skaper en sterk mulighet for at denne filmen vil floppe ved utgivelse.

Det er vanskelig å si hva som er neste gang for Red Notice, men fansen har gjort det klart at de ikke er varme til konseptet.

Kommentarer som "nei takk", "Cringe" og "black adam, deadpool AND wonder woman wow. ser litt ut som poo tho tbh lol" tar ledelsen når det kommer til tilbakemeldinger, mens Netflix stirrer nedover realiteten med en uønsket og dårlig mottatt filmtrailer i god tid før den offisielle lanseringen.

Anbefalt: