Spider-Man': Tom Holland sier Jamie Foxx har den morsomste linjen i MCU

Innholdsfortegnelse:

Spider-Man': Tom Holland sier Jamie Foxx har den morsomste linjen i MCU
Spider-Man': Tom Holland sier Jamie Foxx har den morsomste linjen i MCU
Anonim

Spider-Man har utviklet seg til multiverset, og Tom Holland har utviklet seg til å bli en helt hemmelig keeper. Den 25 år gamle skuespilleren som berømt har ødelagt MCU-filmene gang på gang ble bedt om å erte den kommende konklusjonen til trilogien hans, Spider-Man: No Way Home, uten å gi bort for mye.

I et intervju med Acess Hollywood delte skuespilleren at hans medstjerne Jamie Foxx som spiller Electro i filmen har den morsomste replikken i hele Marvel Cinematic Universe.

Jamie Foxx har en morsom scene i filmen

Det har lenge vært diskutert hvilken one-liner i MCU som er den morsomste av dem alle. Fra Tony Starks (Robert Downey Jr's) "Make a move, Reindeer Games!" til Hulks «Puny God» er det flere scener som kan klassifiseres som MCUs morsomste replikk.

Tom Holland mener en scene med Jamie Foxx i Spider-Man: No Way Home er den morsomste i studioets filmunivers.

"En av mine favorittaspekter ved filmen uten å gi bort noe, er at Jamie Foxx kan ha den morsomste replikken i hele MCU," delte skuespilleren i et intervju med Access Hollywood.

Uten å avsløre noen spoilere, forklarte Holland nettopp at skuespilleren spiller i en ekstremt underholdende sekvens. "Han har denne ene scenen, der den er - ærlig t alt, den er så morsom," sa Holland.

"Men så er det den andre scenen …" avbrøt Zendaya, og de tre skuespillerne brøt ut i latter og ga uttrykk for at de ikke kunne røpe noen andre detaljer.

Tidligere delte Holland at han hadde filmet en av de "kuleste scenene noensinne" som inneholder karakterene til Peter Parker, Marisa Tomeis tante May og Jon Favreaus Happy Hogan, i tillegg til en mystisk fjerde karakter. Den ser fire personer som sitter ved et bord og har en samtale om hvordan det var å være en superhelt. Tom delte ingen andre detaljer, men han husket reaksjonen mens han så på scenen, og sa: "Forleden så vi på scenen, broren min og jeg, og kjevene våre var på gulvet."

Fans har tolket scenens fjerde karaktertrekk enten Tobey Maguire eller Andrew Garfield, som begge ryktes å være en del av filmen.

Spider-Man: No Way Home lanseres 16. desember i Storbritannia og en dag senere i USA.

Anbefalt: