Ciara & Russell Wilson slengt av PETA etter valpeadopsjon

Innholdsfortegnelse:

Ciara & Russell Wilson slengt av PETA etter valpeadopsjon
Ciara & Russell Wilson slengt av PETA etter valpeadopsjon
Anonim

Ciara og Russell Wilson har nylig lagt til et nytt medlem til familien sin med adopsjon av en valp. Parets spennende kunngjøring ble imidlertid raskt overskygget av kritikk fra PETA.

Ciara delte nyheten om familiens nye hund på morsdagshelgen. Hun delte en video på Instagram-siden sin der hun selv og Russell introduserte den brune valpen for kameraet. "Møt. BRONCO," skrev Ciara i bildeteksten. "Barna kaller henne Bronco Love Brownie:)" Sangerinnen antydet også at hunden var en gave fra mannen hennes, og skrev: "Den søteste overraskelsen. Jeg elsker deg baby @DangeRussWilson.»

Why PETA Is Mad At Ciara & Russell

I løpet av dager etter kunngjøringen slapp People for the Ethical Treatment of Animals (PETE) imidlertid en skarp uttalelse der de kritiserte kjendisparet for å handle i stedet for å adoptere.

Snakker til TMZ, forklarte organisasjonen at hunden sannsynligvis er renraset og adoptert fra en oppdretter, som de sier er der "morhunder ofte blir låst inne i skitne bur og avlet om og om igjen til kroppen deres gir seg."

"PETA oppfordrer paret til å gå opp i godhet ved å adoptere en følgesvenn for denne valpen i stedet for å gi næring til krisen med hjemløse dyr," fortsatte PETA og refererte til en av Ciaras sanger.

Foreløpig har verken Ciara eller Russell kommentert organisasjonens kritikk av deres nye hund.

Parets nye kjæledyr kan ha blitt ansporet av deres nylige flytting. Forrige måned brøt nyheten om at Ciara og Russell hadde kjøpt et herskapshus for 25 millioner dollar i Colorado etter å ha notert eiendommene deres i Washington.

Beslutningen om å flytte langrenn kom etter at Russell signerte til Broncos etter et langt løp med Seattle Seahawks.

Parets nye eiendom har 20 000 kvadratmeter boareal og ligger på 5,34 dekar – som passer godt for deres tre barn. Den kommer med 12 bad og 4 soverom samt en garasje med 9 biler, hjemmekino, innendørsbasseng, spillerom og innendørs basketballbane.

Samtidig børsnoterte Russell og Ciara eiendommen sin i Bellevue, Washington for 28 millioner dollar. De kjøpte den opprinnelig for 6,7 millioner dollar i 2015, noe som representerer en imponerende verdiøkning på 318 %. Boligen er mindre enn den nåværende de kjøpte, med 11 000 kvadratmeter boareal. Funksjonene inkluderer 6 soverom, et hjemmetreningsstudio, dansestudio og basketballbane.

Paret eide også nabolandet, som de har tilbudt å selge i forbindelse med Bellevue-eiendommen for tot alt 36 millioner dollar.

Anbefalt: