Selling Sunset': Hvem er Vanessa Villelas forlovede Tom Fraud?

Innholdsfortegnelse:

Selling Sunset': Hvem er Vanessa Villelas forlovede Tom Fraud?
Selling Sunset': Hvem er Vanessa Villelas forlovede Tom Fraud?
Anonim

Vanessa Villelas entre i sesong 4 av Selling Sunset var en lettelse. Den tidligere såpeoperastjernen hjalp Christine Quinn med å overvinne problemene sine og tok ikke parti i feiden med Emma Hernan om en felles eks. Selv om vi ikke så mye av Villelas liv den sesongen, tror fansen at vi kommer til å se mer av henne i den snart-å-sendte sesong 5, nå som hun er forlovet. Her er alt du bør vite om forloveden hennes og hennes reise inn i showet.

Hva gjorde Vanessa Villela før hun ble med i "Selling Sunset"?

Villela har spilt i noen av de største såpeoperaene i Mexico. En av dem var Una Maid en Manhattan, en 67-episoders spanskspråklig TV-versjon av Jennifer Lopezs rom-com. Så hun er en stor sak. "Til alle fansen min som har fulgt hele karrieren min fra mine dager i Mexico, jeg takker for at dere var på denne reisen med meg," skrev eiendomsmegleren på Instagram, og kunngjorde at hun ble lagt til Netflixtruffet. "Jeg har drømt om å komme inn på det amerikanske markedet. Og jeg søker å representere det latinske samfunnet, gi folk mulighet til å leve for hver dag og holde drømmene dine!!!"

Rett før dag én av innspillingen av realityprogrammet, hadde Villela nettopp vært i bedring etter hjernebetennelse. "Jeg dro på film en dag etter at jeg ble frisk og mens jeg snakket, begynte jeg å føle at jeg kom til å besvime og jeg begynte å føle meg veldig svimmel. De måtte sende meg i en Uber til huset mitt," husket hun til side seks i desember 2021. "Jeg har [en hormonell ubalanse] og jeg har andre ubalanser. D-vitaminet mitt er super lavt. Kalsiumet mitt er super lavt. Litiummineralet mitt er super lavt. Så det er mye som skjer akkurat nå men jeg er i veldig gode hender.«

Hun gikk også glipp av fem uker med filming på grunn av et "sterkt" tilfelle av COVID-19. "Av 11 uker med filming var jeg syk i fem. Jeg fikk COVID i august og vi begynte å filme akkurat i det øyeblikket, så tydeligvis kunne de ikke vente på meg," sa skuespillerinnen. "Jeg hadde en veldig sterk covid-sak. Min sak, den pågår faktisk fortsatt. Den kalles lang covid. Jeg jobber fortsatt med den."

Hvem er Vanessa Villelas forlovede Tom Fraud?

I januar 2022 forlovet Villela seg med Tom Fraud som hun møtte et år før. Han gikk ned på ett kne på trappene til Griffith Observatory i Los Angeles. «Den som får hjertet mitt til å hoppe over hver gang, mannen som gjør meg bedre på alle måter, mannen som jeg respekterer, elsker, beundrer og elsker av hele mitt hjerte», skrev realitystjernen om skjønnheten hennes på Instagram. "Du kom inn i livet mitt når jeg minst forventet det, og du kom for å gjøre drømmene mine til virkelighet. Vår kjærlighetshistorie er som en film, og du er prinsen min!"

"Jeg kan ikke tro at jeg manifesterte deg," fortsatte hun. "Mannen som er det jeg alltid har drømt og mer, jeg kan ikke tro at jeg lever dette livet, noen ganger føler jeg at jeg drømmer og jeg må klype meg selv for å vite at det er en drøm, men i det virkelige liv. Du mal stjernene i hjertet mitt, og selv når jeg tror det ikke kan være mulig å bli bedre der, maler du flere stjerner i det. Du er min beste venn, min mann, min pajaro [fugl], min helt, mitt alt. TE AMO @tomfraud Takk for at du gjorde meg til den lykkeligste jenta i galaksen. Min fremtidige mann å være."

Fraud er den kreative direktøren for undertøysmerket, Lascivious som Villela samarbeidet med før. I 2021 kunngjorde hun på Instagram at hun laget en serie design for merket. Ikke mye er kjent om svindel, men fansen håper å se ham i den kommende sesongen av Selling Sunset.

Kommer Vanessa Villela overens med rollebesetningen 'Selling Sunset'?

Ifølge Amanza Smith var det ingen som kjente Villela før showet, men at "hun passet rett inn" i gruppen."Ingen av oss kjente Vanessa i det hele tatt," delte Smith. "Men hun er raskt som familie. Det er morsomt, som om Jason virkelig er veldig [spesifikk] i måten han velger folk til å bli med i meglerhuset, jeg vet ikke om han har en liten sjekkliste. Hun passet rett inn og ble veldig raskt, du vet, bare en i familien." Villela ser ut til å komme godt overens med alle jentene. Imidlertid kolliderte hun med Mary Fitzgerald på grunn av hennes insistering på at Fitzgerald skulle fikse vennskapet hennes med Christine Quinn som ikke kunne repareres.

Alt det dramatikken til side, den tidligere telenovelastjernen liker virkelig å jobbe med The Oppenheim Group. I oktober 2021 feiret hun sin sjette måned med selskapet og tok til Instagram for å uttrykke sin takknemlighet. "I dag er det 6 måneder siden jeg ble med i @theoppenheimgruppen," skrev hun. "Jeg kan ikke begynne å fortelle deg hvor stolt jeg er over å være en del av denne familien. Jeg elsker og respekterer alle medlemmene av teamet vi alle jobber så hardt for å representere for å selge noen av de beste og eiendommene i California.«

Anbefalt: