Netflixs "Dating Around"-par: Hvor er de nå?

Innholdsfortegnelse:

Netflixs "Dating Around"-par: Hvor er de nå?
Netflixs "Dating Around"-par: Hvor er de nå?
Anonim

Når det kommer til reality-TV-serier, har Netflix gjort en ganske anstendig jobb med programmer som Love Is Blind, som pryder enkeltpersoner med en plattform for å lette engasjementsprosessen. Og siden dating har vist seg å være anstrengende og nesten umulig for noen mennesker, er det alltid en god idé å hjelpe de som sliter med å finne kjærligheten.

Dating Around er en annen godt implementert ide for singler til å gå ut i en pool med flere blinddate for å prøve å finne den personen som fortjener en ny date. Dette er ledsaget av flørter, feil med flere vanskelige øyeblikk og en rekke ekte forbindelser.

Dating Around er et mer realistisk datingshow med en slags tradisjonell romantikk. Drinker og middag hjalp dem med å bygge dypere forbindelser, og på grunn av at noen deltakere var lett daterbare, var de raske med å få en match å ta til den andre daten. Imidlertid har de fleste par ikke klart å finne gjensidige forbindelser siden showet ble avsluttet. Nedenfor er seriens par nå.

8 Luke And Victoria

Luke og Victoria er omt alt i den første episoden av programmet. Luke er en gentleman med et stilig og tiltalende utseende som jobber i eiendomsbransjen. Han tiltrekker seg mange kvinner, men nøyer seg til slutt med Victoria, en blond skjønnhet fra Massachusetts med god sans for humor.

Etter den andre daten tyder ikke de to dvergpapeglenes liv på noen måte at de ble en gjenstand. Imidlertid fortsetter de to å være venner. Det er ingen sosiale medier-bilder av dem sammen, og Luke har bare oppdatert fansen sin om den nye jobben sin.

7 Lex And Cory

Lex og Cory var temaene i den tredje episoden i den første sesongen. Lex er en veletablert designer kjent for vennene sine som en hardtarbeider med stilige designerantrekk. Imidlertid presenterer han seg selv som en softis, noe som utløser blandede reaksjoner fra Cory, noe som gjør henne bekymret.

De to ble forelsket, men de klarte ikke å finne på ting sammen på lenge. I følge aktuelle sosiale medier-innlegg for de to, er det tydelig at de ikke dater hverandre.

6 Mila And Charlotte

I siste episode av den første sesongen ble fansen underholdt med en romantisk fortelling mellom Mila og Charlotte. Mila jobber som redaksjonell makeupartist, god nok til å være med på Vogue, og Charlotte er en profesjonell festarrangør. Det er sannsynlig at de to jobbene henger sammen, så det traff de to ganske enkelt.

De to delte til og med en is i regnet og avsluttet showet med et kyss, men de er dessverre ikke sammen lenger. Hver av dem har gått videre med livet og karrieren, og begge har funnet kjærligheten med en annen partner.

5 Justin And Ann

Den andre sesongen av Dating Around åpner opp med historien om Justin og Ann. Hans jevnaldrende beskrev Justin som en bekymringsløs mann som ville bli en god kjæreste. I showet var han en av de lett daterbare deltakerne på grunn av sin natur og personlighet.

På grunn av at han var en uproblematisk mann, gikk datene hans med de andre kvinnene, Barbara, Lilly, Ashley og Assata utrolig bra, men han valgte Ann for en annen date. Siden sesongen ble avsluttet, har de to ikke avslørt utviklingen i forholdet deres. Imidlertid følger de hverandre fortsatt på Instagram.

4 Ben And Alex

Aldri i dating-riket gikk informatikkprofessor Ben ut med fem kvinner i et forsøk på å finne sitt livs kjærlighet. Personligheten hans gjorde ham kjærlig, og skapte derfor en av de mest minneverdige historiene fra hele sesongen av Dating Around. Han hadde en uforglemmelig tid med Alex, hvor samtalene deres var både dype og flørtende.

Siden slutten av showet har de to aldri avslørt forholdet sitt, og på grunn av deres inaktivitet på sosiale medieplattformer, er det vanskelig å si om de fortsatt er sammen.

3 Deva And Maria

Etter de fem blinddatene hennes ble Deva sterkt tiltrukket av Maria, og det er hun hun slo seg til ro med.

Ifølge Digital Spy har de to elskerne fortsatt gode forhold, selv om det ikke er noe bevis for at de fortsatte å date. Bortsett fra Marias "liker" på Devas Instagram-innlegg, og den romantiske syklingen de to hadde, har ikke duoen kommunisert om temaet om de er sammen.

2 Heather And Ernesto

Av de fem middagene og drinkene som Heather deltok på, var tre fantastiske og enda mer enn man kunne be om. Filantropen Ernesto, også en ledende flyselger, dukket opp på toppen. De to elskerne fortsatte å se hverandre selv etter showet.

Heather la ut en video som viser at de fortsatte å date og hevdet å ha en ubestridelig forbindelse. I tillegg har de to fortsatt å jobbe med karrieren. Heather har fortsatt jobben som makeupartist og deler til og med det hun gjør på YouTube.

1 Demi And Zach

Demis opptreden på Dating Around fokuserte på å få en mann som ikke ville knuse hjertet hennes slik de tidligere kjærestene hennes hadde gjort. Etter sine fem blinddate med fem potensielle mannlige kandidater, endte Demi opp med Zach som sin favoritt.

Dessverre var historien nødt til å gjenta seg selv, ettersom de to ikke lenger er involvert til tross for at forholdet ser ut til å flyte godt på serien. TheCinemaholic publiserte et intervju med Zach, som hevder at de vokste fra hverandre og ikke er sammen. Dessuten har Demi gått videre med en annen mann, noe som betyr at forholdet hennes til Zach havnet i en blindvei.

Anbefalt: