Alec Baldwin innrømmer at han ikke føler skyld eller ansvar for "Rust"-skyting

Innholdsfortegnelse:

Alec Baldwin innrømmer at han ikke føler skyld eller ansvar for "Rust"-skyting
Alec Baldwin innrømmer at han ikke føler skyld eller ansvar for "Rust"-skyting
Anonim

Alec Baldwin erklærte at han ikke føler noen skyldfølelse eller ansvar for å ha skutt død kinematograf Halyna Hutchins ved et uhell på settet til "Rust". I et eksplosivt intervju for ABC News diskuterte skuespilleren og produsenten den tragiske hendelsen i dybden for første gang, og avslørte også at han ikke satte pris på medskuespiller George Clooneys kommentarer om hendelsen.

Som svar på intervjuer George Stephanopoulos som spurte Baldwin om han følte seg skyldig for sin rolle i drapet, svarte han «Nei. Nei. Jeg føler at noen er ansvarlig for det som skjedde, og jeg kan ikke si hvem det er, men jeg vet at det ikke er meg.»

Alec fortsatte «Jeg mener, ærlig overfor Gud, hvis jeg følte at jeg var ansvarlig, kunne jeg ha tatt livet av meg hvis jeg trodde jeg var ansvarlig. Og jeg sier det ikke lettvint.»

Baldwin satte ikke pris på George Clooneys kommentarer

Av George Clooneys kommentarer om den opprivende ulykken, der Hollywood-legenden fort alte pressen «Hver eneste gang jeg får en pistol på settet – hver gang – gir de meg en pistol, jeg ser på den, jeg åpne den, jeg viser den til personen jeg peker på den også, jeg viser den til mannskapet… alle gjør det. Alle vet. Kanskje Alec gjorde det - forhåpentligvis gjorde han det,» Baldwin var raskt ute med å vise sin misnøye.

Rust-stjernen spøkte: «Det var mange mennesker som følte det nødvendig å bidra med en kommentar til situasjonen, noe som egentlig ikke hjalp situasjonen i det hele tatt. Hvis protokollen din er at du sjekker pistolen hver gang, vel, bra for deg. Bra for deg.»

“Jeg håndterte sannsynligvis våpen like mye som alle andre skuespillere i filmer med en gjennomsnittlig karriere, aldri skutt eller skutt av noen. Og på den tiden hadde jeg en protokoll. Og det sviktet meg aldri.»

Alec hevdet at han fulgte våpenprotokollen han ble lært

På spørsmål om hvorfor han ikke fulgte Clooneys metode for å sjekke pistolen, forklarte Baldwin «Det jeg ble lært av noen for år siden var: hvis jeg tok en pistol og jeg satte et klipp ut av en pistol eller jeg manipulerte pistolen våpenkammer, ville de ta våpenet fra meg og gjøre det på nytt.»

'Rekvisittpersonen sa: 'Ikke gjør det.' Jeg mener, jeg var ung. Og de ville si: 'En ting du trenger å forstå er at vi ikke vil at skuespilleren skal være den siste forsvarslinjen mot et katastrof alt sikkerhetsbrudd med pistolen. «Jobben min», sa de til meg, mann eller kvinne.»

“Min jobb er å sørge for at våpenet er trygt, og at jeg gir deg våpenet, og jeg erklærer våpenet trygt. Mannskapet stoler ikke på at du sier at det er trygt. De stoler på at jeg sier at det er trygt. Da den personen som ble siktet for den jobben ga meg våpenet, stolte jeg på dem. Og jeg har aldri hatt noe problem.»

Anbefalt: