Below Deck Sailing Yacht: Gabriela Says Goodbye To The Parsifal III

Innholdsfortegnelse:

Below Deck Sailing Yacht: Gabriela Says Goodbye To The Parsifal III
Below Deck Sailing Yacht: Gabriela Says Goodbye To The Parsifal III
Anonim

Den 10. episoden av Below Deck Sailing Yacht's tredje sesong fungerer som klimaks for dramafansen har fulgt siden sesongens begynnelse. Mens mannskapskameratene som jobber ombord på kaptein Glenns luksusyacht, Parsifal III, lærer seg å navigere i mellommenneskelige forhold, sliter andre med å finne ut hvor og hvordan de passer inn.

Med dekksmannen Toms avgang, nøler mannskapet allerede etter å måtte ta opp overflødig slakk, selv om det ser ut til at et annet besetningsmedlem, flyvertinne Gabriela, kan se mot døren.

Spoiler Alert: Resten av denne artikkelen inneholder spoilere fra episode 10: 'Villa Today, Gone Tomorrow'

Ashley og Garys situasjon tar neste skritt

Etter et vellykket charter, forbereder mannskapet seg på en natt ute på Menorca etterfulgt av en fridag på en Villa Captain Glenn som er reservert som en belønning for deres harde arbeid. Gabriela sliter tydeligvis med forholdet hun har til mannskapet, og føler seg fremmedgjort av kollegene. Hun henvender seg til Colin for råd som tilbyr en skulder å støtte seg på.

Når drinkene begynner å flyte under middagen, blir Gary og Ashley stadig mer flørtende. Tilbake på båten hopper de to inn i boblebadet mens Gabriela og Colin ser på, og Ashley, som gnir seg over føttene til Gary, tilbyr å gi ham en mer privat massasje. De to drar inn i gjestehyttene der Ashley blir hørt si til Gary: "Jeg vil at du skal knulle meg."

Ashley og Gary under dekk seilbåt
Ashley og Gary under dekk seilbåt

Gary protesterer, selv om Ashley avslører at handlingen allerede er i gang. Gary snubler deretter ut av rommet og legger seg, våkner neste morgen og avslører at han husker lite fra natten bortsett fra en vennlig massasje.

Gabriela Ends Her Time On The Parsifal III

Besetningen er på vei ut til Cala Llonga-villaen og gleder seg til en dag med frihet og fest. Gabriela er opprømt over utsettelse, og sier at planen hennes for dagen er å "ikke komme i hodet." Hender seg til skudd, mimosaer og mer blir mannskapet stadig mer beruset, og Gabriela begynner å tulle med Marcos.

Marcos seilbåt under dekk
Marcos seilbåt under dekk

Marcos går bort fra Gabrielas kommentarer, og legger merke til at han har vært i et nedverdigende forhold tidligere, og at konfrontasjon ikke er svaret. Gabriela fortsetter imidlertid å mase og kaller til slutt Marcos for en "dum rævel", for så å ta en lur til tross for at Daisy ønsker å snakke med henne. Gabriela våkner fra luren og drar ned til middag med mannskapet der forsøkene hennes på humor blir møtt av klossethet til tross for at hun prøver å kutte spenningen.

På vei tilbake til båten ber Colin og Gary Daisy om å ha en samtale med Gabriela om holdningen hennes, siden hun er i mannskapet til Daisy. Neste morgen er Daisy engstelig for den forestående samtalen.

Hun klarer imidlertid ikke å hoppe på Gabriela da Gabriela trekker kaptein Glenn til side for en prat der hun avslører at det sunneste for hennes velvære er å forlate båten. Glenn er ekstremt mottakelig for Gabrielas følelser, og er enig i at denne tilnærmingen er den beste for henne. Han legger også til at han gjerne vil jobbe med henne igjen, og få henne til å slappe av når det gjelder anløpende forhold. Med det pakker Gabriela eiendelene sine og vinker farvel til Parsifal III.

Fans er urolige over Ashleys tilnærming til forholdet hennes til Gary

Ashley har funnet seg selv under ild av fans uke etter uke gitt hennes seksuelle utholdenhet mot Gary som prøver å holde henne på armlengdes avstand. Etter denne ukens utfall der Gary hevder å ikke huske å ha ligget med Ashley, er fansen bekymret for at Ashley utnyttet en sårbar person.

Andre fans deler kaptein Glenns følelser om Gabrielas valg om å forlate, glad for at hun tar seg tid til å fokusere på seg selv og sin mentale helse i stedet for å fortsette i det noen kanskje anser som et giftig miljø.

Ashleys behov for å revurdere handlingene hennes blir klart

Det er uheldig at Gabriela ble drevet til å forlate, selv om mye av hennes avsky for mannskapet på Parsifal III ble forårsaket av Ashley som k alte Gabriela en "dum twt" til tross for at Gabriela betrodde Ashley om kampene hennes. Det er åpenbart at jentekode fullstendig unngår Ashley, hvis besettelse av menn og sex er grenseoverskridende usunn.

Forholdet hennes til Tom var bevis nok på at Ashley må holde seg ansvarlig når det kommer til spørsmålet om konsekvens og reaksjon. Gitt måten hennes etterlengtede seksuelle interaksjon med Gary gikk, anbefales det at Ashley tar en intern temperatursjekk for å sikre at hun ikke bare er avhengig av handling, men samtykke.

Mens crewet mistet et annet medlem denne episoden, venter de (og vi) spent på at Toms erstatter kommer. Og gitt Gabrielas avgang, ser det ut til at det kan være en ny erstatter på vei.

Fang nye episoder av Below Deck Sailing Yacht på mandager kl. 8/7 Central, bare på Bravo.

Anbefalt: