Tom Cruises etterlengtede Top Gun-oppfølger får bedre anmeldelser enn originalen

Innholdsfortegnelse:

Tom Cruises etterlengtede Top Gun-oppfølger får bedre anmeldelser enn originalen
Tom Cruises etterlengtede Top Gun-oppfølger får bedre anmeldelser enn originalen
Anonim

En pioner for sin tid, den originale Top Gun var full av actionscener med fly, hjertesorg, smerte og triumf. Enten det var de ultimate fryktløse bad-boy-vibbene til Tom Cruise og Val Kilmer eller den skjorteløse sandvolleyballscenen, har filmen noe for enhver smak. Det spiller ingen rolle om du så den for all action og kampscener, eller om du bare ønsket å se dramaet og romantikken, filmen gjorde deg andpusten. Kan det noen gang bli gjentatt eller overgått? Ingen så ut til å mene det.

De kunne ikke tatt mer feil. Top Gun: Maverick ble en umiddelbar suksess. Med premiere 36 år etter den originale filmen, har Top Gun: Maverick overgått alle forventninger og klatret til toppen av billettkontoret. Oppfølgeren har generert over én milliard dollar, og anslagene fortsetter å peke oppover. Hvorfor elsker folk den så mye, og hvorfor får den bedre anmeldelser enn originalen?

9 Redefinering av actionscener

Top Gun: Mavericks actionscener hopper over hjerte og etterlater seerne i ærefrykt. Filmen har den unike evnen til å fordype seeren i historien. Det får deg til å føle at du er den som kjører det flyet, og prosjektiler jager deg.

8 Tom Cruise har fortsatt fått det

Tom Cruise har modnet som en god vin. Han har plukket opp mange skuespillertriks i løpet av årene og lagt dem alle inn i denne filmen. Skuespillet hans er bemerkelsesverdig i seg selv, og som alltid har han gjort mye av stuntarbeidet selv. Denne filmen vil sementere arven hans.

7 The Human Side Of Maverick

Alle husker Maverick som en hotshot-pilot som ikke er redd for noe og noen. Han er den ultimate solo-akten, lar ingen komme nær ham, og stoler ikke på noen. I denne filmen ser vi en fyr som er fylt med anger. Hans feil, forhold og beslutninger fra fortiden hjemsøker ham fortsatt om natten. Han er ensom og alene, med mange mørke tanker i hodet. Gooses død henger fortsatt dypt i sjelen hans. Han ser fortsatt seg selv holde den døde kroppen i åpne armer.

6 The Battle Of Human Vs. Teknologi

I filmen kan vi se den evige kampen mellom mennesker og maskiner. I dag har vi de teknologiske egenskapene til å produsere alle slags droner. som kan bære våpen – utrolige oppfinnelser som kan utføre presise og delikate oppdrag. En dyktig pilot kan imidlertid overvinne alle vanskelighetene og ulempene som fortsatt følger med en drone. Filmen utforsker dette temaet og får seerne til å innse at det er viktigst å ha piloter med erfaring.

5 Romantikk

Romantikken mellom Maverick og Penny Benjamin er en for tidene. De har så mye kjemi, og passformen er en betydelig forbedring i forhold til den første filmen. Organisk, oppriktig og elektriserende, romantikken er en integrert del av filmen (selv om den har mindre skjermtid enn i originalen).

4 The Total Cinematic Experience

Filmen bruker gammeldags filmmagi for å fordype publikum i historiens realisme. Kjennefallende effekter, imponerende bilder, dødsforaktende stunts og luftakrobatikk utført av selveste Tom Cruise gir en utrolig opplevelse.

3 Maverick And Iceman

Iceman og Mavericks forhold er toppen av filmen. Iceman holder Maverick ansvarlig og hjelper ham å vokse som karakter. Han guider Maverick gjennom alt og fortsetter å være hans wingman. Han hjelper ham å gi slipp på spøkelset til Goose og se Rooster som en person. Det er det Maverick trenger mest, å gi slipp på Goose og gå videre. Han ville aldri oppnå det uten Iceman. Han lærer til slutt å gi slipp og stole på vingmannen sin.

2 Aldring som et sosi alt problem

Flying er en ung manns lek. Når folk blir eldre blir de ofte oversett. Fremveksten av teknologi setter også fart på aldringsprosessen ettersom mange mennesker har problemer med å tilpasse seg de nye oppfinnelsene. Slutter du å trene og gir deg, er du fort irrelevant. Filmen lærer seerne å aldri stoppe kampen, aldri gi opp og gi etter. Alder spiller ingen rolle hvis du elsker noe for mye.

1 Hvis du elsker jobben din, trenger du aldri å jobbe en dag i livet ditt

Maverick elsker absolutt det han driver med. Han har hatt sjansen til å rykke opp mange ganger. De ville også at han skulle stille til et offentlig verv. Men han har alltid gitt alt videre. Han elsker å fly, og han vil fortsette å fly til han fysisk ikke vil være i stand til det – relatert og inspirerende for hver enkelt av oss. Følg drømmene dine, aldri gi opp.

Anbefalt: