Sannheten om Chelsea Houskas dramatiske vekttap

Innholdsfortegnelse:

Sannheten om Chelsea Houskas dramatiske vekttap
Sannheten om Chelsea Houskas dramatiske vekttap
Anonim

I årene siden Teen Mom-serien hadde premiere på MTV, har det vært mange mennesker som aldri har sett programmet som vok alt kritiserer det. På toppen av det har til og med noen fans av franchisen sine egne problemer, inkludert de som mener Teen Mom 2 er altfor manus. Med alt dette i tankene, kan noen mennesker konkludere med at Teen Mom-fansamfunnet egentlig ikke bryr seg om hva som er best for franchisens stjerner.

Selvfølgelig er det ingen tvil om at Teen Mom-fans nyter dramaet, noe som fremgår av all oppmerksomheten franchisens skandaler konsekvent får. Sannheten er imidlertid at de fleste Teen Mom-fans vil at stjernene i programmet skal ha lykkelige og sunne liv.

Som et resultat, da Teen Mom 2s Chelsea DeBoer (née Houska) gikk ned mye i vekt, ville mange franchise-fans vite hva som skjedde med henne.

Den mørke sannheten om måten massene dømmer kvinnelige kjendiser

Alle som legger litt merke til det moderne medielandskapet vil garantert legge merke til noe veldig urovekkende. Når det gjelder kvinner i offentligheten, er det ingen gevinst når det gjelder kroppen deres.

Hvis medlemmer av offentligheten bestemmer seg for at en kvinnelig stjerne er for tynn, hevder mange at de må lide av anoreksi, og de blir hardt dømt på sosiale medier. Hvis en kvinnelig stjerne er overvektig, blir de også dømt på sosiale medier på mange forskjellige måter.

Selv om kvinnelige stjerner som anses som overvektige eller for tynne får mye smuss, blir de i mange tilfeller behandlet enda dårligere hvis de gjør en endring.

Hvis en tynn kjendis legger på seg noen kilo, vil de fortsette å bli dømt hver gang bilder får det til å virke som om de har gått ned selv den minste mengde vekt. På den annen side har mange stjerner som har gått ned i vekt også måttet takle et hardt tilbakeslag.

På slutten av dagen virker det veldig klart at med mindre kvinnelige stjerner for alltid passer til et urimelig kroppsideal, vil de kontinuerlig bli dømt.

Utrolig nok, men selv når en kvinnelig stjerne faller inn i den kategorien, blir de altfor ofte dømt. I noen tilfeller blir disse stjernene kritisert for sminke- eller motevalg, og i andre kalles de ganske enkelt egoistiske basert på ingenting.

Det er virkelig ingen gevinst.

Hvordan Chelsea Houska mistet vekten og den mørke sannheten det avslører

Da Teen Mom 2 hadde premiere i 2011, ble fans av franchisen introdusert for Jenelle Eason, Kailyn Lowry og Leah Messer.

Akkurat som hennes medstjerner som var der fra starten, spilte kvinnen som nå går av Chelsea DeBoer en nøkkelrolle i Teen Mom 2s suksess. Da kjent under pikenavnet Houska, tok det ikke lang tid før seerne brydde seg om Chelsea.

Fra den første sesongen av Teen Mom 2 forble Chelsea DeBoer en stor del av showet til hun forlot serien etter første halvdel av den tiende sesongen.

under de fleste av hennes TV-opptredener gjennom årene, så DeBoer alltid ut på en bestemt måte. Som et resultat, da DeBoers gikk gjennom en dramatisk vektendring, var det stor interesse for hvordan hun slanket seg så mye.

Selvfølgelig, med mindre du bruker hvert minutt av andres våkne liv med dem, er det ingen måte å vite sikkert hva de gjør daglig. Som et resultat er det umulig å rapportere alle detaljer om hvordan DeBoer gikk ned så mye i vekt.

Men siden DeBoer er vant til at kameraer følger henne, vil det sannsynligvis ikke overraske noen at hun har vært åpen om hvordan hun forvandlet kroppen sin.

I 2020 avslørte Chelsea DeBoer at hun jobbet med Profile, et selskap som lover at det er effektivt til å hjelpe folk med å gå ned i vekt. I følge en blogg publisert på selskapets nettsted, sverger DeBoer til sin erfaring med Profile og vil foreslå dem til alle som også ønsker å forvandle kroppen sin.

Jeg er definitivt ride-or-die-profil. Hvis noen spør meg, sier jeg alltid: «Du må prøve Profile.» Det er den eneste tingen som virkelig fungerte for meg og som faktisk har vart.» Når det gjelder hva Profile gjør for sin klient, tilbyr selskapet tjenester som personlige, sunne spiseplaner, coacher og ferdigpakket mat alternativer blant annet.

Basert på Chelsea DeBoers siste Instagram-innlegg når dette ble skrevet, ser det ut til at hun har klart å holde vekten som hun hevdet. Med tanke på at det er en massiv kamp for de fleste med vektproblemer, er det en fantastisk ting. Det er imidlertid en trist side ved at DeBoer jobber med Profile.

I den moderne verden har mange mennesker vektproblemer fordi det ofte er mye billigere og enklere å spise mat som er usunn. Mens Profile tilbyr et alternativ når det gjelder å ha mat for hånden som er enkel å spise og sunn for deg, er det kostbart å bli en av selskapets kunder. I følge Profiles nettsted er prisen for å bruke tjenesten deres minst 21.32 USD daglig når dette skrives.

Til den prisen er det å bli profilkunde utenfor rekkevidde for mange mennesker, uansett om selskapet er verdt hver krone det krever. Selvfølgelig kan folk gå ned i vekt uten Profiles hjelp, men det er trist at økonomi holder noen tilbake fra en tjeneste som kan spille en nøkkelrolle for at de blir sunnere.

Anbefalt: