RIP Sarah Harding: Bandmedlemmer og fans reagerer på tapet av den engelske sangeren

Innholdsfortegnelse:

RIP Sarah Harding: Bandmedlemmer og fans reagerer på tapet av den engelske sangeren
RIP Sarah Harding: Bandmedlemmer og fans reagerer på tapet av den engelske sangeren
Anonim

Fellesskapsmedlemmer, fans og venner kommer alle sammen for å sørge over tapet av Girls Aloud-sangerinnen Sarah Harding.

Den 39 år gamle britiske artisten døde av brystkreft etter å ha avslørt diagnosen sin i august 2020.

I 2002 sluttet Harding seg til Girls Aloud sammen med Cheryl Cole, Nicola Roberts, Nadine Coyle og Kimberley Walsh. Damene vant Popstars: The Rivals og var en britisk-irsk pop jentegruppehit.

Sarah Hardings mor delte den tragiske nyheten om datterens bortgang på Sarahs Instagram-konto.

Det er med dyp hjertesorg at jeg i dag deler nyheten om at min vakre datter Sarah har gått bort. Mange av dere vil vite om Sarahs kamp mot kreften og at hun kjempet så sterkt fra diagnosen hennes til siste dag. Hun slapp fredelig unna i morges, bekreftet moren hennes.

Jeg vil takke alle for deres gode støtte det siste året. Det betydde all verden for Sarah, og det ga henne stor styrke og trøst å vite at hun var elsket. Jeg vet at hun ikke vil ønske det. bli husket for hennes kamp mot denne forferdelige sykdommen – hun var en lysende stjerne, og jeg håper det er slik hun kan bli husket i stedet,» fortsatte morens uttalelse.

'A Bright Shining Star'

I Sarahs memoarer, Hear Me Out, skrev hun: "Jeg hadde spilt gitaren min mye, og jeg trodde stroppen sannsynligvis hadde irritert et område rundt brystet mitt," forklarte hun i boken.

Stjernen la til: "Det jeg virkelig ønsker å gjøre er å se alle - alle vennene mine, alle sammen. En siste gang. Så ville jeg arrangere en stor fest som en måte å si takk og farvel," bemerket Harding: "Ville ikke det vært fantastisk?"

Venner og familie holder alle en f-off-fest til Sarah Hardings ære akkurat nå.

Fans Are Heartbroken

Spice Girls-medlem, Geri Halliwell, delte en vennlig melding.

Love Island UK sesong to andreplass Olivia Bowen tvitret: "Så ødeleggende. Hvil i fred Sarah Harding, en stjerne jeg vokste opp med å synge sammen med ❤️."

Bandmedlem og venn, Cheryl Cole, la igjen en hjerteskjærende melding på vegne av Harding.

En fan delte favorittøyeblikket sitt fra popstjernen.

Hun var ung, hun var talentfull og hun hadde en snill sjel. Til alle som var fan av Sarah Harding… arven hennes vil leve videre for alltid.

Anbefalt: