The Office: Every Holiday Episode, Rangert

Innholdsfortegnelse:

The Office: Every Holiday Episode, Rangert
The Office: Every Holiday Episode, Rangert
Anonim

The Office er et allsidig flott show å se. Re-se-verdien er utenfor listene, og rollebesetningen som kommer sammen i hver episode er en morsom gjeng som aldri går glipp av et slag. Noen av de morsomste episodene fra dette fantastiske TV-showet er episodene med ferietema! Det var nok av juleepisoder, Valentinsdag-episoder og Halloween-episoder å gå rundt gjennom de ni sesongene av alles favoritt-TV-program.

Juleepisoder inkluderte gaveutveksling, ansatte som kledde seg ut som julenisse og juletrehandel. Valentinsdag-episoder inkluderte bloddonasjoner, Phyllis mottok en hel hage på skrivebordet sitt fra Bob Vance, og Pam innrømmet overfor Roy at hun var skuffet over ikke å motta noe i det hele tatt. Halloween-episoder inkluderte mange kostymer, en ansatt som måtte få sparken, og mange flere øyeblikk med morsomme krumspring. Ferieepisodene av The Office klarte aldri å få oss til å le.

15 Christmas: Sesong 7, episode 11 og 12 - «Classy Christmas»

Stilig jul
Stilig jul

I «Classy Christmas» finner Michael Scott ut at Holly Flax kommer tilbake til kontoret for å erstatte Toby Flenderson i HR mens Toby er jurytjeneste. Michael bestemmer seg for å kansellere de opprinnelige julefestplanene for å være vertskap en elegant og stilig julefest for å imponere Holly når hun kommer. Den to-parten kickstarter uten tvil Michaels avgang fra serien.

14 Halloween: sesong 2, episode 5 - "Halloween"

michael scott
michael scott

“Halloween“er den femte episoden i andre sesong av The Office. I denne episoden blir Michael Scott tvunget til å bestemme hvilken ansatt på kontoret som må slippes innen slutten av dagen. Han har somlet og satt forpliktelsen på baksiden lenge nok til at Jan begynner å legge press på ham for å ta en avgjørelse. Avfyringen kommer ned mellom Creed og Devon, og sistnevnte forlater serien.

13 Valentinsdag: sesong 9, episode 16 - «Couple's Discount»

Parrabatt
Parrabatt

«Couples Discount» er en Valentinsdag-episode fra sesong ni. Medlemmer av kontoret kobles sammen i par for å få rabatter fra Steamtown Mall ved å late som om de er i romantiske forhold med hverandre. Forholdet mellom Erin og Pete fortsetter å blomstre i denne episoden også.

12 Christmas: Sesong 5, episode 11 - «Moroccan Christmas»

Marokkansk jul
Marokkansk jul

Denne juleepisoden fokuserer mye på Angela/Phyllis-dynamikken. Disse to kvinnene delte en rivalisering når det gjaldt å være leder av festplanutvalget i lang tid. I denne episoden er Phyllis faktisk den som leder an og er i stand til å kontrollere alt som skjer fordi hun vet om Angelas affære med Dwight.

11 Halloween: sesong 5, episode 6 - "Employee Transfer"

Overføring av ansatte
Overføring av ansatte

I denne Halloween-episoden er Pam flau over å finne ut at hun er den eneste som møter opp til bedriften iført Halloween-kostyme. Hun dukker opp utkledd som Charlie Chaplin, og ingen rundt henne har et kostyme på seg for å få henne til å føle seg bedre med det. Creed, Kevin og Dwight kler seg alle ut som Jokeren fra The Dark Knight.

10 Thanksgiving: sesong 7, episode 9 - «Wuphf. Com»

dwight hay sted
dwight hay sted

I denne episoden er det eneste Thanksgiving-temaet vi virkelig får se, Dwights beslutning om å arrangere en høyfestival på parkeringsplassen i Dunder Mifflin. Dette er episoden hvor Angela møter (stats) senator Robert Lipton og innleder forholdet til ham. Alt skjer fordi Dwight er for distrahert til å ta hensyn til henne.

9 Christmas: sesong 6, episode 13 - "Secret Santa"

Hemmelig julenisse
Hemmelig julenisse

I denne episoden konkurrerer Michael og Phyllis om å kle seg ut som julenissen på kontoret. De har en liten rivalisering om hvem som skal kunne ta over kostymet hele dagen. I løpet av en scene lar Michael til og med Kevin sitte på fanget, men han er ikke i stand til å håndtere Kevins vekt for lenge ettersom Michael mister evnen til å puste!

8 Halloween: sesong 7, episode 6 - "Costume Contest"

Kostymekonkurranse
Kostymekonkurranse

I denne episoden med Halloween-tema tilbyr Pam en kupongbok som premie til en vinner av Halloween-kostymekonkurransen. Kupongboken tilbyr tot alt $15 000 i besparelser. Alle på kontoret deltar ved å ha på seg et interessant kostyme, bortsett fra Oscar som ikke kler seg ut i det hele tatt og ender opp med å vinne kupongboken.

7 Saint Patrick's Day" sesong 6, episode 19 - "St. Patrick's Day"

St. Patricks Day
St. Patricks Day

I denne episoden av The Office får Michael Scott alle til å bli sent for å blidgjøre Jo Bennetts mening om hvor hardtarbeidende medlemmene av kontoret egentlig er. Alle på kontoret vil ut og feste til St. Patrick's Day, men de jobber sent til Michael endelig bestemmer seg for at de kan reise hjem. Jo Bennett spilles av Kathy Bates, en av showets beste gjestestjerner.

6 Valentinsdag: sesong 5, episode 18 - "Blood Drive"

Valentinsdag
Valentinsdag

I denne Valentinsdag-episoden arrangerer Michael Scott en valentinsfest for ensomt hjerte for å hjelpe single med å møte andre single. Han forviser Jim og Pam fra shindigen siden de er i et lykkelig og kjærlig forhold. På et tidspunkt under festen får han alle til å beskrive sitt største hjertesorg mens de sitter i en sirkel.

5 Christmas: sesong 3, episode 10 og 11 - «Benihana Christmas»

Benihana jul
Benihana jul

I denne todelte juleepisoden blir Michael dumpet av Carol, eiendomsmegleren hans. Han søker en rebound ut på en restaurant som heter Benihana. Han drar til Benihanas med Andy, Jim og Dwight. Han innser snart at jenta han møtte hos Benihana, en av servitrisene, virkelig ikke er den rette matchen for ham.

4 Halloween: sesong 8, episode 5 - "Spooked"

Skremt
Skremt

I denne Halloween-episoden samler Robert California informasjon om alles største frykt for å beskrive en skummel og hjemsøkt historie som får alle til å føle seg skremt. Et av høydepunktene i denne episoden er det faktum at Kelly, Toby og Gabe kler seg ut som skjeletter som lyser i mørket.

3 Christmas: sesong 2, episode 10 - «Christmas Party»

Juleselskap
Juleselskap

Denne juleepisoden er den 10. episoden fra andre sesong. I denne episoden dukker medlemmene av kontoret opp med en hemmelig nissegave å bytte! Når Michael er misfornøyd med den håndsydde ovnsvotten han får fra Phyllis, bestemmer han seg for å endre spillet til Yankee Swap. Dette er også den ikoniske episoden der Pam mottar en tekanne fra Jim fylt med minner.

2 Halloween: sesong 9, episode 5 - "Here Comes Treble"

Her kommer diskant
Her kommer diskant

Denne sesong ni, episode 5 av episoden av The Office handler om Halloween-høytiden! Den fokuserer på Andy Bernards college A cappella-gruppe og rivaliseringen han hadde med en av brorskapsbrødrene hans, Broccoli Rob. Alle i denne episoden er kledd opp i forskjellige morsomme kostymer, og episoden begynner å bryte båndet mellom Andy og Erin.

1 Valentinsdag: sesong 2, episode 16 - "Valentine's Day"

dwight
dwight

"Valentine's Day" er en episode som kommer til oss i den andre sesongen av programmet. Vi kan se Phyllis motta gave etter gave fra Bob Vance, fra Vance-kjøling. Høydepunktet i denne episoden er at Angela gir en bobblehead-dukke av seg selv som en gave og Dwight gir Angela en nøkkel til plassen sin.

Anbefalt: