Får The ‘Modern Family’ Cast fortsatt sammen?

Innholdsfortegnelse:

Får The ‘Modern Family’ Cast fortsatt sammen?
Får The ‘Modern Family’ Cast fortsatt sammen?
Anonim

Av alle familie-sitcoms traff Modern Family virkelig en akkord blant seerne. Det er noe så herlig med måten Dunphy/Pritchett-familien bryr seg om hverandre på. Enten Phil er spent på et nytt Apple-produkt eller Cam liker å kle seg ut som en klovn, er karakterene alltid seg selv, og deres slektninger har lært å akseptere det. Det er vanskelig å tro, men rollebesetningen så nesten veldig annerledes ut ettersom ledere ikke var sikre på rollebesetningen av Ty Burrell.

Besetningen har ofte snakket om hvor mye de elsker hverandre, og Rico Rodriguez sier Sofia Vergara er morsom IRL. Går rollebesetningen fortsatt overens? La oss ta en titt.

En ekte familie

Selv om Sarah Hyland ikke elsket Haleys siste historie, gjorde sesong 11 av Modern Family fansen emosjonelle, og det er fortsatt vanskelig å innse at det ikke kommer flere episoder om denne store, ville, kjærlige familien.

Sofia Vergara har delt at skuespillerne var veldig triste over å avslutte showet siden de har vært så nærme. I følge Digital Spy sa hun: "Det var ille. Vi var så opprørt – alle sammen. Vi kommer virkelig til å savne hverandre. Det handler ikke om arbeidet, det er menneskene. Jeg kommer aldri til å se dem hver gang dag som jeg gjorde. Du mister kontakten i denne bransjen. Jeg kommer til å savne dem. Jeg savner dem allerede!"

moderne familiebesetning
moderne familiebesetning

Det høres ut som Modern Family-besetningen alltid vil komme overens med hverandre ettersom de har knyttet så mye sammen etter 11 sesonger, men selvfølgelig vil ingenting bli det samme igjen. De vil ikke se hverandre på settet hele tiden og får den muligheten til å spøke, ta igjen hverandres liv og nyte opplevelsen av å være på et så morsomt show.

Vergara sa også at rollebesetningen var en familie. Hun forklarte: Hvorfor kan det ikke være lov og orden? Det var drømmejobben, og hvis jeg kunne gjøre alt igjen, ville jeg og jeg ville ikke endret noe. Alt var perfekt – manusene, rollebesetningen, forfatterne… Vi ble en familie så det er vanskelig å si farvel.

Mitch And Jay IRL

Jesse Tyler Ferguson sa at Ed O'Neill er «en farsfigur». I følge Today.com er de to nære, og de ville sende e-post til hverandre regelmessig, noe som er veldig søtt.

Skuespilleren forklarte, ifølge Today.com, «Han vil sende meg tilfeldige e-poster midt på natten for å sjekke inn på meg, eller vil at jeg skal vite hva han gjør. Det er akkurat som faren min ville gjort. Han vil sende meg tekster jeg knapt klarer å tyde fordi han ikke er den beste teksteren. Det er flott.»

Ferguson snakket også om hvordan skuespillerne kommer overens og bryr seg om hverandre. Han forklarte: "Vi elsker å jobbe med hverandre, og jeg føler at relasjonene jeg har på TV på en måte blør inn i mitt virkelige liv."

Hva med The Dunphy Girls?

Phil og Claire Dunphy gjør alltid sitt beste for å oppdra de tre barna sine riktig, selv om Luke, Alex og Haley alle presenterer noen interessante hindringer. Enten Luke stikker hodet i et gelænder, Alex er nervøs for sosi alt samvær, eller Haley og kjæresten hennes Dylan blir for seriøse, har Dunphy-foreldrene mye å forholde seg til.

Ifølge Cheat Sheet koblet Ariel Winter og Sarah Hyland sammen mens de spilte søstrene Alex og Haley Dunphy.

Da showet var ferdig, la Hyland ut et bilde av henne og Winter på Instagram og skrev i bildeteksten: Jeg elsker disse menneskene av hele mitt hjerte. 11 år sammen er et bevis på at du og tv-søsteren din vil begynne å bruke det samme antrekket, søsken for livet vil bli laget, og dere vil for alltid kjempe om den samme professoren. Vi vil alltid være Dunphys, og vi vil alltid ha hverandre.»

Mitch And Cam

cam and mitch på moderne familie
cam and mitch på moderne familie

Alle elsker Mitch og Cam, siden de er så søte sammen og de gjør en fantastisk jobb med datteren Lily.

Ifølge Cinema Blend sa Eric Stonestreet at det ville være så gøy å spille i noe annet med Jesse Tyler Ferguson. Han delte: "Jesse og jeg, fra dag én slo vi til. Vi er to forskjellige mennesker. Hva han kommer fra, hva han gjorde for å komme dit han er, hvor jeg kommer fra, hva jeg gjorde for å komme dit jeg er på." Han fortsatte at de "respekterer" hverandre og sa: "Det ville vært morsomt å se oss i forskjellige roller."

Fans vil definitivt elske å se dette.

Modern Family fikk folk til å le i 11 fantastiske sesonger, og det er hyggelig å vite at saken har vært så nærme. Som Sofia Vergara sa, de er faktisk som en familie, og det er så søtt.

Anbefalt: