Hvordan er forholdet til Ellen Pompeo og Patrick Dempsey i dag?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan er forholdet til Ellen Pompeo og Patrick Dempsey i dag?
Hvordan er forholdet til Ellen Pompeo og Patrick Dempsey i dag?
Anonim

Ingen trodde vi noen gang skulle se Patrick Dempsey i Grey's Anatomy igjen etter karakterens tragiske bortgang i sesong 11. Men se og se, han dukket opp i sesong 17s 2-timers premiereepisode. På en ganske bokstavelig måte kom han tilbake som Merediths McDreamy. Du vet, ser veldig nydelig ut bare når han vinker til kona i en av hennes nesten-død-drømmer.

Det har ikke alltid virket mulig for Ellen Pompeo og Patrick Dempsey å jobbe sammen igjen de siste årene. I 2018 avslørte Pompeo på Red Table Talk at hun ikke hadde snakket med Dempsey på over tre år siden han forlot showet. Selv om hun sa at hun ikke hadde harde følelser for ham, var fansen fortsatt hjerteknuste. Det viste seg at Grey's Anatomy sitt beste par ikke var så nært som de trodde i det virkelige liv.

Nå som gjenforeningsbilder av dem som klemmer hverandre er over hele internett, får det deg til å lure på hvordan forholdet deres egentlig er. Er de venner i det virkelige liv eller bare profesjonelle skuespillere som bestemte seg for å jobbe med hverandre igjen av hensyn til sine lojale fans?

Hvordan de var på settet

Oppskriften til Meredith Gray og Derek Shepherds fengslende kjærlighetshistorie er femti prosent god forfatterskap og femti prosent magnetisk kjemi mellom Ellen Pompeo og Patrick Dempsey. Så det er vanskelig å forestille seg at skuespillerne er noe mindre enn venner i det virkelige liv. De to skuespillerne var arbeidsektefeller som seriens karakterer Richard Webber og Miranda Bailey.

Ellen Pompeo og Patrick Dempsey i en scene fra Grey's Anatomy
Ellen Pompeo og Patrick Dempsey i en scene fra Grey's Anatomy

Bak kulissene tullet de to med hverandre mye som nygifte. En gang bombet Dempsey til og med Pompeos intervju på settet for å overraske henne med et kyss på kinnet. På skjermen ville skuespillernes lekne bånd utenfor skjermen bli til denne utrolige fordypningen i karakterene deres - deres smerte, sorg, sinne og alt annet i mellom som fikk oss til å smelte da Meredith tryglet: "Så velg meg, velg meg, elsk meg."

Hva som egentlig skjedde etter at Dempsey forlot showet

Patrick Dempsey sa til People i 2016: "Jeg tror at etter en viss tidsperiode, uansett hvor mye penger du tjener, vil du ha kontroll utenfor din egen timeplan." Skuespilleren ønsket å tilbringe mer tid med familien. "Det hadde vært lenge nok," la han til. "Det var på tide for meg å gå videre med andre ting og andre interesser. Jeg burde nok ha gått videre et par år tidligere. Jeg ble litt lenger enn jeg burde ha gjort."

Showets skaper Shonda Rhimes bekreftet senere at Dempseys utgang var en gjensidig avgjørelse. Pompeo var også veldig forståelsesfull for hvor medstjernen hennes kom fra på den tiden. "Vanligvis når folk forlater showet, må de liksom finne seg selv, hvem de er, uten showet, fordi showet tar så mye av livet ditt," sa hun til forsvar for hvorfor hun ikke hadde snakket med Dempsey siden karakteren hans ble drept av Grey's Anatomy.

Ellen Pompeo og Patrick Dempsey i en scene fra Grey's Anatomy
Ellen Pompeo og Patrick Dempsey i en scene fra Grey's Anatomy

Det var aldri et problem mellom de to skuespillerne. Hele denne tiden våget Dempsey bare andre interesser utenfor showet. Kom igjen, som å komme over et faktisk forhold, måtte de to også gå videre fra det som sannsynligvis er den beste TV-kjærlighetshistorien gjennom tidene, som for øvrig varte i 11 år. Så det er fornuftig hvorfor de mistet kontakten en stund. Rom og tid helbreder et knust hjerte, sier de.

Hvordan forholdet deres er i dag

Klæmmer hverandre på settet til Grey's Anatomy sesong 17? (De hadde på seg masker, ikke bekymre deg) Vi er sikre på at de to trodde det var på tide at de gjenopplivet vennskapet. Dempsey som nå spiller hovedrollen i TV-serien Devils ser ut til å allerede ha frigjort seg fra Derek Shepherds skygge. Det er sannsynligvis derfor han var mer komfortabel med å gjøre en gjesteopptreden i programmet etter alle disse årene.

De to har alltid sagt hyggelige ting om hverandre i separate intervjuer før denne gjenforeningen. I Dempseys 2018-intervju med Entertainment Tonight svarte han på Pompeos kompliment om at han er en "tøff handling å følge" ved å si at det var fordi de hadde et spesielt bånd og at det var magi i forbindelsen deres.

Ellen Pompeo og Patrick Dempsey poserer sammen på et arrangement
Ellen Pompeo og Patrick Dempsey poserer sammen på et arrangement

Vi er sikre på at forholdet til Ellen Pompeo og Patrick Dempsey i dag er som for ekser som møttes igjen etter lang tid uten å snakke med hverandre. De kommer kanskje ikke sammen igjen, men de har definitivt lært å sette mer pris på hverandres del i livet deres gjennom årene. Så du hvor glade skuespillerne så ut på de bildene selv med masker på? Du kunne se den magiske forbindelsen i øynene deres. Vi kan si at Patrick Dempsey endelig har gjenoppdaget seg selv utenfor Grey's Anatomy og Ellen Pompeo er takknemlig for muligheten han ga henne til å lede showet da han dro.

Anbefalt: