Riverdale'-fans er forvirret av showets bisarre romvesen

Innholdsfortegnelse:

Riverdale'-fans er forvirret av showets bisarre romvesen
Riverdale'-fans er forvirret av showets bisarre romvesen
Anonim

Den femte sesongen av Riverdale holder virkelig løftet om å levere en villere historie hver uke. Tidshoppepisoden fulgte Archie aka byens nye krigshelt på vei hjem for å kickstarte RROTC-programmet på Riverdale High School. To episoder senere prøver han å starte byens brannvesen på nytt og har helt glemt alt annet. RROTC hva?

Jughead Jones (Cole Sprouse) gikk derimot fra å være en publisert, litt kritikerrost (eller så det virker) forfatter til en alien-troende konspirasjon med et drikkeproblem. Det er alt for forvirrende … men selv med sine mange unødvendige plottlinjer er det klassisk Riverdale.

Den nye alien-teorien har imidlertid gjort alle andre bisarre Riverdale-historier til skamme!

Riverdale… har romvesener nå

I et nytt klipp fra den siste Riverdale-episoden setter Jughead og Tabitha (den nye eieren av Pop's) seg ned med Nana Rose for et merkelig intervju.

Deres bisarre samtale fører til en ny utvikling i Jugheads Mothman Mystery-obsession, som er forkledd som en etterforskning. Det viser seg at Nana Rose hadde en samtale med en møllmann for over 50 år siden, og bevarte en av kroppene deres hun fant i Maple-skogen, i en tønne med lønnesirup.

Jugheads late etterforskning fortsetter når han blir sett undersøke tønnen som inneholder en "fremmed" hodeskalle.

Han opplever senere "lysfenomenet" midt på natten og Tabitha, som alle andre, antar at han har drukket. Når de kommer tilbake for å sjekke romvesenets kropp … overraskende overraskelse! Den mangler.

Riverdale-fans er ikke glade for tillegget av romvesener til den allerede kronglete historien, og uttrykte sine tanker på Twitter.

"ALIENS er der jeg trekker grensen. Sesong 5 har potensialet til å bli en så GOD sesong. Ikke ødelegg den," delte @barchiedalerise.

@PhillyCW32 skrev "vær så snill, ikke ta med romvesen-møter inn til S5 det gikk så bra!"

@DonnaERose la til: "Har virkelig likt alle andre sesonger, men denne er slutten for meg, liker ikke 7-årshoppet eller latterligheten i historiene nå."

Så Riverdale snakker virkelig om romvesen nå. Etter fem sesonger med å ha vært vitne til Gargoyle King, Black Hood og Jason Blossoms mordmysterium, vil vi hate å si at vi er overrasket!

Anbefalt: