Chadwick Bosemans bror avslører at han ville ønske omkastet sin Black Panther-rolle

Innholdsfortegnelse:

Chadwick Bosemans bror avslører at han ville ønske omkastet sin Black Panther-rolle
Chadwick Bosemans bror avslører at han ville ønske omkastet sin Black Panther-rolle
Anonim

Fans har bedt om at Chadwick Bosemans elskede karakter T'Challa skal bli omskapt i Black Panther-serien, og nå har broren til den avdøde stjernen avslørt at han er enig. Ikke bare det, han sier også at broren hans vil at Marvel superhelten også skal forbli i franchisen.

Fans vil at T'Challa skal leve videre

Den avdøde skuespillerens søsken, Derrick Boseman, sa til TMZ at "ja, han tror T'Challa trenger å leve videre i "Black Panther"-serien, og avslørte at han ikke har noen problemer med at rollen blir omskapt, og fort alte utsalgsstedet, 'hvis det betyr å trykke på en annen skuespiller for å portrettere kongen av Wakanda, rollen Chadwick gjorde berømt og legendarisk, så får det være.’

Nyhetene kommer som RecastTchalla-trender på Twitter og fans fortsetter å organisere en kampanje for at rollen skal leve videre, om enn med en ny skuespiller som fyller skoene til kongen av Wakanda. En begjæring som ber Marvel om å omforme rollen har allerede mottatt 42 000 underskrifter. Fansen tror å omskape T’Challa med en annen skuespiller kan være en fin måte å hedre Bosemans arbeid.

It's Not About Chadwick Boseman

Boseman sa at broren hans trodde rollen var større enn bare én skuespiller, og at «Chadwick kjente karakterens kraft og den positive innflytelsen den har».

Boseman forklarte at det ikke er mye positiv påvirkning for afroamerikanske barn, og at det å se T'Challa, en svart konge og superhelt, ville ha stor innvirkning.

Han sa at en beslutning fra Marvel om å drepe karakteren så raskt ville frarøve disse barna et positivt forbilde. Boseman, som jobber som pastor i Tennessee, mener at en slik rolle mangler og at "hiphop forherliger visse sosiale sykdommer" som Marvel kunne motvirke ved å gjenopplive karakteren.

Mens stjernen tror at broren hans ville ha ønsket rollen omarbeidet, sa han at broren hans aldri direkte informerte ham om hans ønsker for karakterenes fremtid før han døde av kreft i fjor.

Den avdøde stjernens bror er ikke den eneste som tror han vil at rollen skal leve videre. Bosemans venn Roland Martin beskrev en prat de to hadde før stjernen gikk over, og ifølge Martin sa Boseman: "Jeg vil at de skal se rollen og ikke se meg. Det er jobben til skuespilleren. Det handler ikke om meg, det er om rollen, og folk husker rollen og hva du gjorde med den."

Anbefalt: