10 måter BTS-medlemmer er gode rollemodeller på

Innholdsfortegnelse:

10 måter BTS-medlemmer er gode rollemodeller på
10 måter BTS-medlemmer er gode rollemodeller på
Anonim

Tenk deg å starte fra et lite underholdningsselskap som har verdens tyngde på sine skuldre og samtidig debuterer et band bestående av syv gutter som ofret mye for å få opptre. Det er tydelig at BTS streber etter endring for å gjøre verden til et bedre sted.

Ikke alt trenger å være tradisjonelt, som å ta utdanning og få barn. De viktigste lærdommene K-Pop-bandet bringer er at folk skal trives med å være seg selv. Sårbarheten deres gjør at fansen forholder seg til dem og ser opp til dem som inspirasjon.

10 deres positive meldinger

Det er mange sanger fra BTS som skriker positivitet. Selv om de har sanger med mørke temaer, dreier de fleste seg om å være tro mot deg selv og elske deg selv. Sanger som «FIRE» og «Euphoria» gir oppmuntring og lykke til de som trenger det mest. Hvis du noen gang trenger en hentesang, lar BTS deg ikke gjøre en eneste bit.

9 De er pro-LGBTQ+

I Sør-Korea står LHBTQ+ overfor noen utfordringer, sammen med noen av de andre asiatiske landene. Men BTS har vært veldig høylytte om deres støtte til LHBTQ+-fellesskapet.

De er veldig nonsjalante når det gjelder temaet og anser fansen deres, uavhengig av legning, som likeverdige. Budskapet deres om å lære å elske oss selv passer perfekt for alle som sliter med identiteten sin.

8 De fokuserer på bevisstgjøring for enkelte emner

Musikk er et universelt språk vi alle kan forstå. Selv om vi ikke kan noe annet språk, kan vi høre følelsene som bringes frem i kunstnernes stemmer. BTS er et av få band som tar til orde for mental helse, og gir tekster for å vise at det å være åpen om kamper ikke gjør deg svak. I Sugas mixtape, Agust D, er sangene hans rett på sak om å kjempe med ens mentalitet, og på grunn av hans egne kamper med depresjon og angst kan vi absolutt lære av ham.

7 Fans Are Their Family

Selv om BTS-medlemmene ikke har møtt alle fansen deres, vet de fortsatt at de er med dem i deres hjerter, og bruker hvert eneste sparede øyeblikk under liveopptredenene deres for å fortelle dem hvor mye de elsker og setter pris på dem.

De forteller fansen hvordan de har det, de åpner opp for fortiden deres før de blir BTS. For dem har ARMY flest familiemedlemmer, og det vil definitivt fortsette å vokse så lenge BTS forblir i hjertene til millioner.

6 Kamp mot vold

Bidragene de syv guttene ga for å bidra til å gjøre verden til et bedre sted er ikke noe å kimse av. For å nevne en av deres store prestasjoner, lanserte BTS Love Myself-kampanjen som fokuserer på antivold sammen med Korea og Japans UNICEF. En del av overskuddet fra albumsalget deres gikk rett til sosiale organisasjoner som håper å forhindre vold mot barn og tenåringer.

5 appellerer til alle aldre

Det er ingen tvil om at demografien for BTS' fanbase er tenåringer til unge voksne kvinner, men appellen bandet har er en som alle kan komme inn på. De har oppmerksomheten til millioner på grunn av deres forbløffende tilstedeværelse på sosiale medier.

Sangene deres kan til og med reflektere over en person som er i 70-årene, men vil huske tidene da de var unge og forelsket og slet med problemer som angst og suksesspresset etter endt skolegang.

4 deres enorme bidrag

Ikke bare opprettet BTS kampanjen sin for å stoppe vold, men de donerte også overskuddet til mange gode formål som Black Lives Matter-bevegelsen og Crew Nation-kampanjen for en million dollar hver.

Heldigvis stopper ikke filantropien deres der, siden de donerte tusenvis av pund ris helt tilbake i 2015 til veldedigheten K-Star Road.

3 Deres beundringsverdige arbeidsmoral

BTS-påvirkningen fra sosiale medier på verden er unektelig fantastisk. Deres appell til de millioner av mennesker som ser opp til dem og deres innflytelse førte til at de ble en del av FNs 73. generalforsamling.

Som leder og flytende engelsk holdt RM en tale om å akseptere seg selv. BTS var også den yngste som mottok Order of Cultural Merit fra Sør-Korea takket være deres innflytelse på å bringe deres kultur og språk rundt i verden.

2 De gir tilbake til fansen

BTS er virkelig dedikert til fansen deres, så mye at de bokstavelig t alt gir tilbake for støtten som ble tilbudt dem så lenge. I ett tilfelle ga Suga et løfte til fansen om å kjøpe dem kjøtt hvis han finner suksess som artist, og sikkert nok, det kom i oppfyllelse da han donerte til 39 barnehjem til sin 25-årsdag. Og nylig ga Jungkook ut sangen "Still With You" gratis for å feire hans og bandmedlemmenes årlige debutfeiring.

1 De kjempet for drømmen sin

Det var tydelig fra starten at guttene hadde talent for navnene sine. Men ofrene som ble gjort for å gjøre drømmen deres til virkelighet var enorme. Jimin sultet seg selv til fordel for en streng diett han var på, men han ville komme seg til slutt.

Suga og RM var undergrunnsrappere som har åpnet opp om depresjon og angst. V kom fra en fattig familie som jobbet som bønder, men som fortsatt støttet drømmen. Selv om ikke alle bandmedlemmene gikk gjennom en god del av kampene, brakte deres fantastiske kjemi og harde arbeid dem til den vellykkede karrieren de brakte til live.

Anbefalt: