Den virkelige grunnen til at vi aldri hører om Ryan Goslings personlige liv hjemme

Innholdsfortegnelse:

Den virkelige grunnen til at vi aldri hører om Ryan Goslings personlige liv hjemme
Den virkelige grunnen til at vi aldri hører om Ryan Goslings personlige liv hjemme
Anonim

For øyeblikket er alt snakk om Ryan Gosling og hans ekstreme transformasjon for Barbie-filmen. Skuespillerlivet hans er en åpen bok, men vi kan ikke si det samme om hans personlige liv sammen med Eva Mendes og barna.

Vi kjenner alle paret som er ganske mektige når det gjelder penger og berømmelse, men når det kommer til livene deres bak kulissene, vet vi veldig lite.

Det er selvfølgelig gjort med vilje, da de to med vilje velger å holde ting stille. Vi skal grave litt dypere og finne ut hvorfor.

Ryan Gosling og Eva Mendes setter mer pris på den enkle livsstilen

Han er en av de mer kjente skuespillerne på planeten, og derfor er det bare fornuftig at fans vil vite detaljene om Ryan Goslings privatliv.

I sannhet er skuespilleren blant de mer private i Hollywood, og velger å skille jobb og familieliv. Eva Mendes ble spurt om ektemannens veier på Instagram, og hvordan han ikke kommer så mye ut - Mendes svarte fansen med å si at hun ikke ville ha ting på noen annen måte.

"Nei takk, jeg er flink. Vær heller hjemme med mannen min enn noe annet sted i verden."

Spekulasjonene har løpt løpsk om hvorfor paret sjelden blir sett eller snakker om deres personlige liv - så mye at Mendes måtte komme med en uttalelse og fortelle verden at alt er bra mellom henne og familien.

"Jeg legger mindre ut fordi jeg virkelig ønsker å være til stede for familien min," svarte stjernen den gang. «Mine små trenger meg, og det tar for mye tid å legge ut innlegg. Når det gjelder å få arbeidet gjort, vil jeg gjøre det når jeg vil. Men nei, det er ikke grunnen. Grunnen er at jeg personlig ikke kan sjonglere familie og sosiale medier.»

Ryan ble litt mer åpen under et nylig intervju, og diskuterte den tøffe delen av farskapet under pandemien.

Ryan Gosling satte stort fokus på farskap under pandemien

For Gosling var det en ganske oppgave å underholde barna hans under karantene, spesielt gitt at de ikke var i stand til å se eller kommunisere med andre på deres alder i løpet av den tiden. Skuespilleren spøkte med å gjøre det tøffeste skuespillet i livet sitt i løpet av den tiden, men ikke til mye nytte med barna.

Han diskuterte den tøffe prosessen sammen med In Style, "Barna våre var i en vanskelig alder for ikke å kunne se andre barn og samhandle med mennesker, selv om Eva og jeg gjorde vårt beste,"

"Mer skuespill i karantene enn i filmene våre. Men tøffere publikum."

Gosling ville også snakke om hvor fort tiden går, derfor er han mye mer bevisst på tid, nå mer enn noen gang før.

"Barn vokser opp så fort at jeg trenger å holde et øye med klokken på en måte jeg aldri pleide å gjøre."

Når det gjelder familie, er Eva like privat. Mendes snakket om hvorfor hun bestemmer seg for å sjelden legge ut noe familierelatert via sosiale medier.

Eva Mendes holder seg privat om Ryan Gosling og barna deres fordi hun ikke har deres samtykke

Så hvorfor skriver ikke noen av de to om familie? Mendes avslørte at det bare fungerer for dem å holde ting stille. "Når det gjelder Ryan og meg," fortsatte hun, "fungerer det bare for oss på denne måten, å holde oss private."

I tillegg avslørte Mendes sammen med E News at hun ikke ønsker å skrive om barna sine og Ryan, gitt at hun ikke har deres samtykke.

"Jeg har alltid hatt en klar grense når det kommer til mannen min og barna mine," forklarte den 47 år gamle skuespillerinnen til en Instagram-følger i 2020. "Jeg vil selvfølgelig snakke om dem, med grenser, men jeg vil ikke legge ut bilder av hverdagen vår. Og siden barna mine fortsatt er så små og ikke forstår hva det egentlig betyr å legge ut bildet deres, har jeg ikke deres samtykke. Og jeg vil ikke legge ut bildet deres før de er gamle nok til å gi meg samtykke."

Ting er annerledes når det gjelder karrierer, og Mendes innrømmer at hun ikke ville motsette seg å jobbe sammen med mannen sin i et prosjekt på storskjerm.

Anbefalt: