Hva er så forskjellen mellom naken og redd og naken og redd XL?

Innholdsfortegnelse:

Hva er så forskjellen mellom naken og redd og naken og redd XL?
Hva er så forskjellen mellom naken og redd og naken og redd XL?
Anonim

Populære reality-TV-show, Naked and Afraid ble utgitt i juni 2013 og seerne har ikke kunnet få nok siden. Fra de ekstreme stedene og leveforholdene, til noen sinnsyke fakta om showet, følger realityserien to motsatte fremmede som må overleve disse ekstremitetene i 21 dager med minimale overlevelsesverktøysett.

Da Discovery Channel-programmet hadde premiere på sin spinoff Naked and Afraid XL i juli 2015, med flere overlevende, flere dager på det valgte stedet og mer ekstreme og farlige overlevelsesutfordringer som til slutt presser disse legendariske overlevende til sine høyeste grenser, seerne kunne definitivt ikke si nei til action og kjedelige utfordringer.

I et intervju med People kommenterte en XL-deltaker om noen fysisk utfordrende og tvilsom sikkerhet for aktivitetene de utholdt på showet. Han sa: "Det er mye bekymring for sikkerhet."

Etter 8 sesonger og 55 episoder og uten intensjoner om å stoppe med det første, her er det som skiller Naked and Afraid XL fra Naked and Afraid.

8 nytt show, gamle deltakere

Hva skjer når seerne ikke kan få nok av et overlevelsesshow med en rekke utholdende tester og dyktige overlevende? Seerne får et nytt show med gamle deltakere som er klare for en re-do, om enn intens, for en legendarisk statusoppdatering. Naked and Afraid XL bygger på det originale showet, men denne gangen er alumniene klare for et helt nytt ekstra stort, tøft og utfordrende nakeneventyr med like nakne alumner.

7 Et dusin overlevende og et dusin overlevelsesproblemer å sjonglere

På det originale showet fikk seerne se to individer og noen ganger tre overlevende kjempe om svært begrensede og noen ganger ikke-eksisterende ressurser. Discoverys spinoff tar imidlertid seerne med på en mer bisarr se-fest, da seks nakne menn og kvinner tar utfordringen samtidig, og står alltid overfor en av de mest livsendrende opplevelsene i livet deres under livstruende forhold.

6 Hvor lenge nakne og redde XL-deltakere konkurrerer

Det originale showet følger deltakere som prøver å tåle sine tøffe forhold i 21 dager. Dynamikken i denne spinoffen strekker comeback-deltakerne enda lenger, ettersom de overlever og navigerer i villmarken i 40 dager uten mat, husly (bortsett fra de substandard de bygger), og definitivt uten klær. Det som gjør denne 40-dagers utfordringen unik, er det faktum at noen deltakere er overlevende som ikke overlevde 21-dagers utfordringen. Så det er en blanding av ekspert-overlevelse og amatør-overlevelse.

5 Bruken av XL gir det allerede bort i denne spinoffen

Bruken av "XL", som vanligvis burde bety "ekstra stor", gir utrolig ny mening i det populære programmet. Det tolkes til å bety romertallet for 40, det totale antallet dager i utfordringen. Hvis dette ikke er helt kreativt og helt uventet, hva er det da?

4 gruppering i trioer

Skapere av showet har over tid utt alt at spinoff ikke bare er en overlevelsesutfordring, men også en samfunnsutfordring, som forsøker å undersøke hvordan disse overlevende reagerer og samhandler med hverandre. Så det kom ikke som noe sjokk da de 12 deltakerne ble spredt i grupper og gruppert i fire forskjellige trioer. Spredt over 100 kvadratkilometer av villmarken, hadde dette til hensikt å vise teamarbeidsevnene deres og hvordan de er i stand til å kombinere sine individuelle unike overlevelsesferdigheter i én stor, tilpasset overlevelsessynergi.

3 legendestatus aktivert, og pengepremie deaktivert også i XL-versjonen

Med en pirrende klokke for seerne og et seiersøyeblikk etter fullføringen av 40 dagers utfordringen for deltakere, er det forbløffende at XL-deltakerne, akkurat som det originale programmet, ikke tjener nok penger i motsetning til andre overlevelses-reality-programmer hvor deltakerne deres får gå av med store pengepriser. Mens overlevende forlater verdens villeste terreng med mange insektsmerker og ugjenkjennelige bilder av seg selv, drar de også med bare tilfredsstillelsen av å ha overlevd disse ekstreme forholdene, og ingen pengepremie. Imidlertid er det en belønning på $24 000 for spin-off, en enorm økning i beløpet mottatt i det originale showet, som er et ukentlig stipend på $5 000.

2 Fokus på sosial interaksjon like mye som overlevelse

Det originale programmet gjør bare det seerne forventer at det skal gjøre best: fremheve overlevende i elementene deres, og se dem gjennomgå en slitsom og verdifull utfordring for livet. Men mens spinoff følger overlevende i villmarken, tilter den for det meste til menneskets natur i grupper og hvordan de sosialiserer seg, noe som gir næring til drama, konflikter og sammenstøt i beslutninger.

1 Mer overbevisende, mer kritisk og mer reflektert

Selv om Naked and Afraid XL riktignok har fokusert på samfunnsutfordringer som gir seerne et nærbilde av hvordan disse overlevende forholder seg til hverandre, har det også vist seg å være det mest overbevisende og overveldende menneskelige overlevelsesuttrykket. Den viser frem disse overlevelsesistene som de største hindringene for seg selv, ikke noe guddommelig orkestrert element. Det reflekterer rovdyrene som kjemper for å overleve i et spill som baserer overlevelse på teamarbeid. Spin-offen legemliggjør hva det å være naken og redd handler om, og derfor vil den fortsatt være et must-se for seerne.

Anbefalt: