Vil Netflix fornye Resident Evil for sesong 2?

Innholdsfortegnelse:

Vil Netflix fornye Resident Evil for sesong 2?
Vil Netflix fornye Resident Evil for sesong 2?
Anonim

I de siste årene har Netflix fattet stor interesse for Resident Evil-universet. Etter utgivelsen av den animerte serien Resident Evil: Infinite Darkness i 2021, våget streameren seg også til zombie-live-action med sin nye Resident Evil-serie.

Det nye showet har en rollebesetning som inkluderer John Wick-stjernen Lance Reddick, Bad Boys for Life-skuespillerinnen Paola Nuñez, Riverdales Adeline Rudolph, Charlie's Angels' Ella Balinska og Netflix-stjernene Tamara Smart fra A Babysitter's Guide to Monster Hunting og Siena Agudong som spilte hovedrollen i No Good Nick.

Med bare åtte episoder slutter serien tilsynelatende med et hint om at det vil komme flere. Helt siden Netflix ga ut serien har den imidlertid ikke annonsert om Resident Evil vil få en andre sesong ennå.

Netflix’s Resident Evil henter inspirasjon fra det populære videospillet

Selv om noen fans kan anta at serien er en spinoff av den populære Resident Evil-serien som Milla Jovovich headlinet for år siden, var det ikke meningen i det hele tatt. I stedet er Netflix-serien inspirert av selve spillet.

“Resident Evil var et av spillene som virkelig påvirket meg. Så sjansen til å spille i den verdenen var veldig, veldig spennende for meg. Og jeg ville bare bringe en viss grad av ærbødighet til det, sa showrunner Andrew Dabb. «Jeg er sikker på at vi har gjort feil, men vi prøver virkelig å beholde spillets kanon, men samtidig presentere en historie som alle kan sette seg inn i og glede seg over…»

Samtidig forsikret han imidlertid også seerne om at de fortsatt kan forstå hva som skjer i serien selv om de aldri har spilt Resident Evil-spill. "Hvis du spilte spillene, håper jeg showet er rikere," fortsatte han.

"Hvis du aldri har spilt spillene, ikke noe problem, nyt det, og jeg håper du vil gå og spille spillene etter at du har sett det, for det er fantastiske spill."

Resident Evil forteller historien sin på tvers av to tidslinjer: i dag, som er 2036 i historien, og fortiden, som er 2022. Serien er sentrert rundt tvillingsøstrene Jade og Billie Wesker (Smart og Agudong) i tenårene. hvis far, Albert Wesker (Reddick), har i oppgave å utvikle et mirakelmedisin for Umbrella Corporation.

Jentene gjør imidlertid en fryktelig oppdagelse når de snek seg inn i selskapets laboratorium, og senere forårsaker dette en hendelseskjede som til slutt river søstrene fra hverandre når de blir eldre (Smart og Agudong forvandler seg til Balinska og henholdsvis Rudolph).

Vil Netflix fornye Resident Evil for en annen sesong?

Basert på måten Resident Evil avsluttet sin første sesong på, ville det være fornuftig å fortsette historien med en andre sesong. I sesongfinalen ofrer Albert livet for å sprenge Umbrella-anlegget og la tenåringsjentene sine rømme.

Spol frem til 2036, Jade og Billie møter hverandre etter at Jade får en hel horde med Zeroes (zombier) og en gigantisk alligator til å angripe Billie. I deres siste konfrontasjon skyter imidlertid Billie Jade og tar datteren Bea (Ella Zieglmeier) som gissel.

Tilbake i fortiden blir en yngre Jade sett utfolde et papir som faren ga henne før de gikk fra hverandre. Albert hadde bedt henne om å finne personen han skrev på avisen, og det er tilfeldigvis Ada Wong, en karakter som har figurert konsekvent i Resident Evil-spillene siden 1998.

Skulle Netflix bestemme seg for å fornye showet, ser det ut til at Ada vil bli en av showets hovedkarakterer for sesong 2.

“Så la oss nå gå enda dypere fordi det blir galskap. Og hvis vi er heldige nok til å få en sesong 2, Ada Wong - som er en karakter folk kjenner og elsker, men som ikke har vært med i spillene på en stund - kan vi ha det gøy med hennes egne savnede år og andre karakterer, som jeg ikke vil navngi akkurat nå,» avslørte Dabb.

“Det er en sjanse til å bringe disse karakterene enda dypere inn i Resident Evils verden og universet og læren om at jeg tror det kommer til å bli veldig gøy.”

Og selv om Dabb kanskje allerede har sådd frøene for en andre sesong, er det fortsatt uklart om streameren vil gi grønt lys for showets fornyelse for nå. Når det gjelder anmeldelser, har Resident Evil ikke klart seg godt med kritikere, og mange hevder at showet er en stor fiasko (selv om Reddicks ytelse skiller seg ut).

Overraskende nok ser seerne ut til å være enige med kritikerne denne gangen også, og mange uttrykker sin skuffelse over showets historie og karakterene selv. Showet fikk også mye lavere publikumsscore enn kritikernes poengsum på Rotten Tomatoes.

Når det er sagt, er det også verdt å merke seg at Resident Evil klarte å nå Netflixs topp 10 til tross for alle de dårlige anmeldelsene. Imidlertid kan dette bare være en indikasjon på seernes opprinnelige nysgjerrighet over en IP som har eksistert i årevis. I dette tilfellet vil interessen til slutt avta, noe som kan påvirke Netflixs beslutning om å bruke mer penger på showet. Streameren har heller ikke fornyet Resident Evil: Infinite Darkness.

Anbefalt: