Her er hvorfor Demi Lovatos livevokal nettopp ble viral

Innholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Demi Lovatos livevokal nettopp ble viral
Her er hvorfor Demi Lovatos livevokal nettopp ble viral
Anonim

Popdivaen Demi Lovato ble akkurat mer "rock" enn vi har sett dem gå siden…"Camp Rock"? Den ene gangen hun dekket Avril Lavigne? Demi opptrådte sammen med bandet All Time Low på Californias 'Sad Summer Fest', og ga en så solid vokalprestasjon at klipp av hennes kraftige rockevokal går vir alt.

Med DemiLovato trending over hele verden på Twitter i dag, legger millioner av fans merke til hvor hardt Demi kan rocke ut. Publikum kan ikke tro hvor sterk stemmen deres hørtes ut i går kveld - eller hvor bra de så ut bak kulissene! Les videre for å høre og se selv.

De drepte 'monstre'

Her er Demi som fremfører «Monsters», samarbeidssporet deres med All Time Low. Flere fans i publikum fanget de samme live-øyeblikkene der Demi virkelig åpnet opp og viste frem det enorme vokalspekteret sitt mot slutten av sangen.

Det er det edgy elementet til Demis stemme som de fleste fans elsker best.

"Jeg elsker når Demi samarbeider med et rockeband fordi de ikke knuller, de legger alltid til den sprøeste vokalen," svarte en fan i en tweet.

De så søte ut når de gjorde det

Demi Lovatos IG-historier
Demi Lovatos IG-historier

Demis sosiale medier er for tiden fulle av bevis på at de koste seg på scenen på "Sad Summer Fest" (og så søte ut når de gjorde det). Ett IG-bilde for hovedfeeden viser dem poserer i ytelsesutseendet med teksten "Wow for en flott kveld."

Historiene deres viser dem før og etter ytelse med begeistrede ord også.

"Dere var så morsomme!!! Takk for at du fikk meg @AllTimeLow," skrev de på en Story, og fulgte den opp med "BESTE NATT NOENSINNE."

Fans Are Feeling The Love

Demis imponerende og edgy stemme på «Monsters» har gjort at noen fans har bedt dem om å gjøre mer rock- og heavy metal-samarbeid, og andre ber dem bare om å endelig gi ut sitt neste album.

"Jeg elsker når Demi samarbeider med et rockeband fordi de ikke fk rundt, de legger alltid til den sprøeste vokalen," lyder en populær tweet, med en annen som svarer "Ja, vi trenger mer av denne Demi! Vokalen!"

Om albumet snart kommer eller ikke (ryktene sier at det lander en gang i oktober), la oss håpe at Demi og fansen hennes kan fortsette å glede seg trygt tilbake til scenen. Som en fan sier det på Twitter: "Love love love 'em. Live underholdning er bare det beste."

Anbefalt: