Twitter reagerer på Nicole Kidman og Javier Bardem i samtaler for biopic

Innholdsfortegnelse:

Twitter reagerer på Nicole Kidman og Javier Bardem i samtaler for biopic
Twitter reagerer på Nicole Kidman og Javier Bardem i samtaler for biopic
Anonim

Skrevet og regissert av Sorkin, Being the Ricardos vil fokusere på forholdet mellom I Love Lucy-stjernene.

I henhold til den offisielle synopsis, vil filmen bli satt i løpet av en produksjonsuke av 1950-tallets sitcom, fra et mandagsbord lest gjennom fredagens live-filming. Om fem dager står Lucy og Desi overfor en dobbel krise som kan øke karrieren deres og gjøre slutt på ekteskapet.

Fans Slam Casting Javier Bardem As Desi Arnaz As Whitewashing

Kidman og Bardem er i forhandlinger om å spille Ball og Arnaz, men Twitter var ikke akkurat begeistret.

Noen har anklaget produksjonen for å hvitvaske Arnaz, en cubansk-amerikansk skuespiller ved å rollebesette Bardem, som er spansk.

Noen fans foreslo at Raúl Esparza fra Law & Order: Special Victims Unit ville vært et bedre valg. Esparza er født av cubanske foreldre i Delaware og er oppvokst i Florida.

“kunne hatt det til helvete. coulda hadde raúl esparza til å spille desi arnaz. kunne reddet sjelen min, skrev @rachelleishman og la ut bilder av Arnaz og Esparza.

Dessuten mener andre at det er andre skuespillere som er mer egnet til rollen som Ball enn Kidman. Spesielt Will & Grace-stjernen Debra Messing har en slående likhet med hovedpersonen i I Love Lucy.

“BARE VALG FOR LUCY=DEBRA MESSING. Jeg krangler ikke, skrev @Luvvie.

"Etter min mening…Nicole Kidman er en fantastisk skuespillerinne…men Debra Messing ville være perfekt for å spille Lucille Ball," kommenterte @myfabulousfind1 også.

Debra Messing Eller Anna Faris ville gjort en bedre Lucille Ball, sier fans

"Jeg har sagt dette (til meg selv) i ÅR. @debramessing er en strålende fysisk skuespiller/komiker og ER min generasjons Lucille Ball," skrev @lawsofmurph.

"Debra Messing ble ranet," skrev Valerie Bertinelli.

Andre foreslo at Anna Faris også kunne være et utmerket castingvalg.

“Jeg har akkurat begynt å se MAMMA, og pokker, Anna Farris ble født for å spille Lucille Ball. Dette var en tapt mulighet. Jeg er heller ikke sikker på at Sorkin er den rette for dette…» kommenterte forfatter Laura Bogart.

"Dette måtte være Anna Faris og Raul Esparza, men OK," skrev kritiker Matt Zoller Seitz.

Avtaler må fortsatt lukkes for både Kidman og Bardem.

Anbefalt: