Hvorfor bør du se "Dangerous Lies" med Riverdale-skuespillerinnen Camila Mendes i hovedrollen

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor bør du se "Dangerous Lies" med Riverdale-skuespillerinnen Camila Mendes i hovedrollen
Hvorfor bør du se "Dangerous Lies" med Riverdale-skuespillerinnen Camila Mendes i hovedrollen
Anonim

Camila Mendes sin nye Netflix-film «Dangerous Lies» ble utgitt 30. april 2020, og den er like mørk og mystisk som hennes populære show Riverdale !

'Dangerous Lies' er et virvel av spenning, thriller, skrekk og følelser! Hvis du ser etter en skummel thriller som er kort, underholdende og engasjerende, kan du sette på "Dangerous Lies" denne helgen på Netflix overvåkingsliste!

Her er alt du trenger å vite om denne thrillerfilmen: Hvorfor bør du se den? En sniktitt på historiens plot! Er det for skummelt eller en lett klokke? Er det en familiefilm eller en film du kan se med venner?

Spenning som holder deg på kanten av setet

Historien dreier seg om et blakk par som får endene til å møtes for å dekke utgiftene sine. Mens Adam prøver å finne en jobb, jobber kona hans Katie som vaktmester for Leonard: en gammel velstående mann som lever helt for seg selv og blir veldig følelsesmessig knyttet til Katie!

Bilde
Bilde

Etter hans mistenkelige død stjeler Katie og Adam penger fra huset hans og innser snart også at Leonard overlot det enorme huset sitt til Katie som en gave.

En serie mistenkelige hendelser og oppdagelser finner sted når Katie og Adam flytter inn i Leonards hus som også involverer Julia (Leonards advokat), Hayden (en eiendomsmegler som konstant plager Katie for å selge huset til ham), Ethan Doyle (Leonards tidligere gartner) og detektiv Chesler som prøver å slå seg sammen og løse saken.

Bilde
Bilde

Fram til slutten av filmen vil du finne deg selv i å prøve å gjette hvem som drepte Leonard og hvorfor Leonard overlot hele eiendommen til Katie.

A Cliffhanger Ending

I motsetning til de fleste spenningsthrillere avslører ikke "Dangerous Lies" alle mysteriene til slutt! Mange spenningsbegivenheter står uforandret, og du kan ende opp med spørsmålstegn på slutten av showet! For mange seere kan dette være irriterende fordi de kan føle seg lurt ved slutten av filmen. Noen vil kanskje også føle at filmen hadde mange smutthull! For eksempel forblir den første scenen og diamantmysteriet uløst!

Vi tror imidlertid at filmen endte med å løse alle store spenningsbegivenheter, men gir rom for en oppfølger! For alle spørsmålene som var ubesvarte, kan seerne finne svarene hvis skaperne planlegger en oppfølger.

Upåklagelig skuespill og regi

Filmen har en veldig mørk og dyster aura over seg! Filmens lave svake lys, off beat bakgrunnsmusikk, isolasjon, konstante værskifte fra kalde kvelder til regnfulle dager setter opp stemningen for en skummel thriller! De fleste scenene er skutt i Leonards hus hvor Katie og Adam flytter inn etterfulgt av svært hyppige scener der de kjører rundt i sin veteranbil.

Bilde
Bilde

Riverdale-skuespillerinnen Camila Mendes spiller rollen som hovedpersonen (Katie) og gjør en prisverdig jobb med å opptre som en ansvarlig og sjenerøs vaktmester for Leonard samt en skarp kvinne i å løse alle mysteriene. Jessie Usher spiller rollen som Katies ektemann Adam, som blir fremstilt som tåpelig, men til tider mistenksom. Jamie Chung, en koreansk-amerikansk skuespillerinne, spiller rollen som Leonards advokat og gir oss stadig blandede følelser om å være hjelpsomme og mystiske.

Anbefalt: