Billie Eilish er "veldig redd" for å dele dokumentar med verden

Billie Eilish er "veldig redd" for å dele dokumentar med verden
Billie Eilish er "veldig redd" for å dele dokumentar med verden
Anonim

Billie Eilish la ut nok en teaser på Instagram torsdag, og diskuterte frykten hennes for utgivelsen av hennes nye dokumentar: The World's A Little Blurry. Fans kan nesten ikke holde begeistringen for den kommende filmen, som kommer på AppleTV+ 26. februar.

Det er visse ting i dokumentet som jeg aldri hadde planlagt å dele med verden. Det er mye som var veldig traumatisk for meg som ingen visste at foregikk,» avslørte Billie. «Du vet at familien min knapt visste det. Det er litt forferdelig å tenke på at millioner av mennesker har tilgang til det, men det er bra.»

The World's A Little Blurry vil vise publikum et intimt blikk på sangerens liv og hennes fremvekst til berømmelse. Traileren viser klipp av Billie i soveromsstudioet hennes, mens hun jobber med broren Finneas på debutalbumet hennes. Dokumentaren vil gi et innblikk bak kulissene inn i den 19 år gamle sangerens personlige liv. Eilish antydet: "Jeg synes det er kult for folk å se en annen side som de ikke visste var der hele tiden."

Fans har ivrig ventet på ankomsten av The World's A Little Blurry, siden ryktene begynte å svirre om dokumentaren tilbake i oktober 2020. I fjor antydet Billie også at et nytt album var på vei i en serie Instagram-historier og sa: "Jeg skal gi deg en ny æra, jeg har kunngjøringer å komme med. Jeg har noe dritt å legge ut."

Billie sier at hun er "nervøs, veldig nervøs… veldig redd," for å vise sin nye dokumentar til verden. Om bare en drøy uke er ventetiden på The World's A Little Blurry endelig over.

Anbefalt: