Hvordan føler Jennifer Garners barn om kjæresten John Miller?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan føler Jennifer Garners barn om kjæresten John Miller?
Hvordan føler Jennifer Garners barn om kjæresten John Miller?
Anonim

Hollywood-stjernene Jennifer Garner og Ben Affleck begynte å date i august 2004, og de to ble gift fra 2005 til 2018. Sammen har de tre barn - døtrene Violet Anne født i desember 2005, og Seraphina Rose Elizabeth født i januar 2009, samt sønnen Samuel Garner født i februar 2012.

Både Jennifer Garner og Ben Affleck har gått videre siden skilsmissen, Garner dater forretningsmannen John Miller mens Affleck er forlovet med skuespillerinnen og musikeren Jennifer Lopez. I dag ser vi nærmere på forholdet mellom Jennifer Garners barn og hennes nye partner John Miller. Kommer barna overens med morens nye kjæreste? Og henger de med barna hans? Fortsett å bla for å finne ut!

John Miller har to barn fra sitt forrige ekteskap

Jennifer Garners kjæreste John Miller er en forretningsmann og advokat som for tiden fungerer som administrerende direktør i CaliBurger og dets morselskap CaliGroup. Før han begynte å date Hollywood-stjernen i midten av 2018, var Miller gift med fiolinisten Caroline Campbell fra april 2005 til oktober 2014. Skilsmissen deres ble avsluttet i november 2018. Sammen med Caroline Campbell har John Miller to barn - datteren Violet og sønnen Quest. I oktober 2016 ble Miller og Campbell enige om felles varetekt.

John Miller og Jennifer Garner daterte fra midten av 2018 til begynnelsen av 2020. De to gjenopplivet imidlertid forholdet i april 2021, og de har vært sammen siden.

Ifølge en innsider for In Touch Weekly er Garner veldig glad i sitt nåværende forhold. "Jen og John er sammen og de er glade," avslørte innsideren. "Jen elsker John absolutt, han er supernormal, en flott pappa, vellykket og kjekk."I følge den samme kilden presser ikke Garner Miller for ekteskap. "Det er ikke henne," sa innsideren. "Han er også gal etter henne. Hun er fornøyd med hvordan livet hennes er akkurat nå. Jen er takknemlig, hun ser på seg selv som velsignet, og hun tar livet en dag av gangen."

Jennifer Garners barns forhold til John Miller

Fordi John Miller har to egne barn, er det ikke overraskende at den blandede familien tilbringer mye tid sammen. Ifølge en kilde til In Touch Weekly er den blandede familien veldig glade sammen, og Garners barn liker Miller. "Alle barna har møtt ham og hverandre, det var ikke en stor sak," sa innsideren. "Blandingen av alle familiene har skjedd med en veldig naturlig progresjon. De fortsetter bare med livene sine alle sammen."

Men Garner og Miller tok ting sakte når det gjaldt barna deres, og de introduserte ikke alle for hverandre umiddelbart. Ifølge en kilde til Us Weekly, "er John og Jen på lignende steder i livet og kan forholde seg til å oppdra barn etter en skilsmisse. De er på samme side og forstår hvor ting står." I september 2021 avslørte innsideren at "de har holdt barna sine atskilt fra forholdet i lang tid, men planlegger nå å inkorporere barna mer."

Jennifer Garner feiret 50-årsdagen sin 16. april 2022 med en matfest, og alle barna deltok på feiringen. «Johns barn møtte endelig Jens sine barn», fort alte en innsider til Us Weekly. "Mange barn og familie ble invitert, inkludert Johns barn, foreldrene hans, broren og [brorens] kone."

Som mange vet, er ikke barna til Jennifer Garner og Ben Affleck fremmede for blandede familier. Faktisk har farens nåværende forlovede Jennifer Lopez også to barn fra hennes tidligere ekteskap. I følge en kilde til Life & Style elsker barna til Garner og Affleck å tilbringe tid med Lopez' tvillinger Emma og Max, spesielt siden de er like gamle."Ben sine barn, spesielt Seraphina og Samuel, kommer overens med J. Lo sine tvillinger, Emme og Max. De er alle super nære," avslørte innsideren, og la til at barna elsker morsomme kvelder når de "se filmer på en stor skjerm og spise popcorn. De liker [også] å gå til fornøyelsesparker, museer, bowling, burgerrestauranter, rømningsrom og til og med enkle ting." Jennifer Garner godkjenner også eksens nye partner, Jennifer Lopez.

Det virker absolutt som om Violet, Seraphina og Samuel kommer overens med barna til begge foreldrenes nye partnere ettersom de tilbringer mye tid med dem. Dette betyr selvfølgelig også at barna har et godt forhold til begge, John Miller og Jennifer Lopez. Det virker imidlertid som om både Jennifer Garner og Ben Affleck har en tendens til å holde barnas liv privat, og det er derfor ikke mye er kjent om barnas forhold til deres nye partnere direkte fra dem - det meste av informasjonen kommer fra kilder nær stjernene, samt paparazzi-bilder.

Anbefalt: