Ewan McGregor trodde en gang at han aldri ville komme tilbake for å spille Obi-Wan igjen

Innholdsfortegnelse:

Ewan McGregor trodde en gang at han aldri ville komme tilbake for å spille Obi-Wan igjen
Ewan McGregor trodde en gang at han aldri ville komme tilbake for å spille Obi-Wan igjen
Anonim

Ewan McGregor kom nylig tilbake til Star Wars-universet i Disney+-serien Obi-Wan Kenobi. Showet ser også skuespilleren gjenforenes på skjermen med tidligere Star Wars-filmmedstjerne Hayden Christensen. Samtidig introduserte den også noen Star Wars-nykommere, inkludert Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend og Sung Kang.

Så hyggelig som Obi-Wan Kenobi var for fansen, er det uklart om Disney ville være åpen for en ny sesong for serien. Likevel har det ikke stoppet fansen fra å lure på om McGregor vil være tilbake igjen.

Ewan McGregor kom tilbake til sin ikoniske rolle etter nesten to tiår

En tid så det virkelig ut til at McGregor var ferdig med Star Wars-galaksen. Siden han spilte i Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith, har han gått for å gjøre filmer som kritikerroste Salmon Fishing in the Yemen, Mortdecai og Birds of Prey.

For ikke å nevne, McGregor spilte også hovedrollen i de Oscar-nominerte filmene August: Osage County, Trainspotting, Christopher Robin og Beauty and the Beast. Og så, tilbake i 2019, overrasket McGregor fansen da han dukket opp på D23 Expo hvor han ble introdusert av LucasFilm-president Kathleen Kennedy.

"Etter hemmeligheter og fiender og ikke å snakke om det, er jeg begeistret for å få frem et elsket medlem av Star Wars-familien," sa Kennedy på scenen da hun fikk selskap av McGregor kort tid etter. Skuespilleren sa til Kennedy, "Kan du spørre meg om jeg skal spille Obi-Wan Kenobi igjen." Og da hun gjorde det, sa McGregor ganske enkelt: «Ja.»

Riktignok var det en tid da McGregor planla å aldri komme tilbake til Star Wars. Etter at de ble mottatt dårlig, mente skuespilleren at det ville være best å aldri gjenta opplevelsen igjen og gå videre.

“Da de kom ut, var det en periode, en lang periode da det ikke virket som om [prequels] var mye likt prequels, vet du, kritikerne likte dem ikke," McGregor husket.

"Og vi følte på en måte at vi hadde brukt all denne innsatsen og tiden på disse filmene, og at responsen var ganske negativ, noe som var veldig vanskelig å håndtere."

Men så, år senere, innså McGregor at mange omfavnet hans gamle Star Wars-filmer mer. «År går, og da begynner jeg å føle at det er denne varmen for prequels. At publikum vi laget dem for, som var barn da de kom ut, [filmene virkelig] betyr noe for dem og de er viktige for dem. Og så jeg begynte å føle det,» forklarte skuespilleren.

“Og så ble jeg alltid spurt på sosiale medier om jeg ville spille Obi-Wan Kenobi igjen. Og så ble jeg alltid spurt av journalister, om jeg ville gjøre det igjen. Og jeg begynte å tenke: 'Ja, kanskje det er en god historie å fortelle mellom Revenge of the Sith og [1977's Star Wars: A New Hope] og det er hvordan [og] hvorfor det ble til, egentlig.’”

Og da McGregor gikk med på å produsere og spille hovedrollen i Obi-Wan Kenobi, ble han også imponert over hvor mye filming av denne typen historier har endret seg.

"Jo mer vi gikk gjennom de tre filmene jeg laget med George [Lucas], jo mindre var jeg omgitt av noe," husket skuespilleren. I motsetning sa McGregor at Kenobi-settet "gjorde at vi følte at vi er der." «Når du er i romskipet, flyr stjernene forbi deg, og det føles ekte.»

Ville Ewan McGregor være åpen for å gjenta rollen sin igjen etter Obi-Wan Kenobi?

Foreløpig er det uklart om McGregor vil bli spurt tilbake til Star Wars-universet igjen, selv om han håper at han gjør det. "Jeg håper virkelig vi gjør en annen," sa han. "Hvis jeg kunne gjøre en av disse nå og igjen - ville jeg bare vært glad for det." Ønsket hans om å spille Obi-Wan igjen kan også være teknologidrevet på noen måter.

“Teknologien er så forskjellig fra hva den var på begynnelsen av 2000-tallet. Vi jobber ikke lenger foran blå skjermer og grønne skjermer,» forklarte McGregor. «Vi er i miljøet. Vi gjorde mye plassering for dette. Men også, de nye scenekunstsettene er bare fantastiske… Så hvis du er i ørkenen, føles det som om du er i ørkenen. Og hvis du er i verdensrommet og flyr romskipet ditt gjennom verdensrommet, er det plass rundt deg. Det er virkelig en stor forandring for skuespillet. Jeg bare elsket det så mye.»

Og mens McGregor kan være klar til å returnere til Star Wars, innrømmet Obi-Wan Kenobi-regissør Deborah Chow at det ikke er noen planer for en andre sesong. "For denne tenkte vi virkelig at det var en begrenset serie," forklarte hun. «Det er virkelig én stor historie med en begynnelse, midt og slutt. Så vi tenkte ikke forbi det.»

Etter Obi-Wan Kenobi har McGregor jobbet hardt med forskjellige kommende ikke-Star Wars-prosjekter. Disse inkluderer den kommende Netflix-animasjonsfilmen Guillermo del Toros Pinocchio. Uansett hvor travelt han blir, ser det ut til at McGregor vil ta seg tid til å spille en Jedi igjen.

Anbefalt: