Dette er hvordan "90 Day Fiance"-stjernen Chantel Jimentos søster Winter holder seg i form

Innholdsfortegnelse:

Dette er hvordan "90 Day Fiance"-stjernen Chantel Jimentos søster Winter holder seg i form
Dette er hvordan "90 Day Fiance"-stjernen Chantel Jimentos søster Winter holder seg i form
Anonim

Bryllupsplanlegging resulterer ofte i familiedrama, og parene på 90 Day Fiance ser ut til å håndtere mange konflikter når de deler med slektningene sine at de har funnet noen å gifte seg. Og parene på denne populære TLC-reality-serien ser fortsatt ut til å ha spenninger i familiene sine når de først gifter seg og til og med har egne barn. Når det gjelder Chantel og Pedro Jimento, har vi vært i stand til å holde oss oppdatert med dem takket være spin-offen The Family Chantel. En ting er sikkert, episoder av dette programmet er aldri kjedelige.

Fans vil alltid ha oppdateringer om stjernene, enten vi vil vite hvilke 90-dagers forlovedepar som har fått babyer eller hvem som har tjent mest penger. Og vi vil også vite om noen av familiemedlemmene vi har blitt kjent med på grunn av showet, inkludert Chantel Jimentos søster Winter. Fortsett å lese for å finne ut hvordan 90 Day Fiance-stjernen Chantel Jimentos søster Winter Everett holder seg i form.

How Winter Everett gikk ned i vekt

90 Day Fiance-fans er kjent med Chantel og Pedros forhold og har sett Chantels søster Winter på spin-off-serien The Family Chantel.

Winter Everett delte på Instagram at hun gikk ned 50 pund.

Ifølge Heavy.com viste Winter fansen noen bilder og sa: «Bildet til venstre ble tatt for noen år siden. Den gang veide jeg rundt 330 lb. Det var det tyngste jeg noen gang hadde veid. Så mange uheldige situasjoner omringet meg og fokuset mitt ble rettet utover. I løpet av den tiden var helsen min definitivt ikke en prioritet. Kroppen min ropte etter hjelp, men jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Nylig, i 2020, endret jeg fokuspunktet mitt fullstendig. I stedet for å fokusere på det jeg vil, prøvde jeg å fokusere mer på HVEM JEG ER. Jeg er glad for å si at jeg offisielt har gått ned 50 kg siden den gang. Det var ingen enkel vei, men jeg klarte det. Det er bare nede herfra!»

Winter ønsket å gå ned i vekt fordi hun ifølge Nicki Swift fant ut at kjæresten Jah hadde et barn hun ikke visste om.

Winter dro for å se Dr. Proctor og fort alte at hun alltid hadde hatt det tøft, men søsteren hennes Chantel gjorde det ikke, selv om de begge fokuserer på sunn mat og de var heiagjenger som også likte å løpe. Winter forklarte kameraet på programmet: "Jeg har prøvd å diett før, men det fungerte aldri."

Monsters and Critics rapporterte at mens Winter snakket med en lege om fedmekirurgi, er ingen sikker på om hun har gått gjennom den prosedyren.

Noe av grunnen til at fans har blitt så investert i Chantel og Winters søsterforhold, er at de føler seg relaterte. Mange mennesker føler ofte at de alltid blir sammenlignet med søsknene sine, og de lurer på hvorfor de bare ikke kan komme overens.

I en episode av The Family Chantel forklarte Winter at hun ofte ikke følte seg bra nok, siden folk alltid sammenlignet henne med Chantel. Winter spurte: "Hvorfor kan vi ikke elske at hverandre er forskjellige?" og sa: «Jeg ble alltid sammenlignet med søsteren min, og jeg pleide å bruke mye sminke. Jeg hatet det krøllede håret mitt, og jeg gjorde mange ting for å få meg selv til å se annerledes ut fordi jeg ikke er henne, sa Winter om hvordan hun følte seg utilstrekkelig ved siden av Chantel. "Det gjorde vondt og det var skadelig. Det gjorde det virkelig. Det skadet selvtilliten min.»

Det ser ut som Winter har følt seg bra, og hun deler inspirerende meldinger med fansen sin på Instagram. I august 2021 delte Winter et bilde da hun hadde det gøy på stranden og skrev i bildeteksten sin: "Denne sommeren har vært fantastisk! Jeg gikk gjennom så mange dødsfall og gjenfødsler! Jeg liker å sammenligne livet mitt med livet til en sommerfugl For alltid å vokse inn i nye rom fylt med livlige farger. Jeg kommer til å bære mitt livs farger med stolthet!" Winter deler også bilder når hun er på treningsstudioet, og hun har alltid på seg et søtt og fargerikt treningsantrekk.

The '90 Day Fiance' spin-off 'The Family Chantel'

90 Day Fiance-fans kjenner Chantel Jimento og Pedro Jimento fra programmets fjerde sesong, og de spilte deretter hovedrollen på spin-offen k alt The Family Chantel. Spin-offen hadde premiere i juli 2019 og sesong 3 begynte akkurat å sendes.

Dette programmet lar fansen få en detaljert titt på Pedro og Chantels familie, ettersom Nicole og Lydia, Pedros søster og mor, er rollebesetningsmedlemmer, sammen med Chantels søsken River og Winter og deres foreldre Karen og Thomas.

Distractify.com rapporterte at Winter ser ut til å være en Instagram-påvirker nå og vil merke merkevarer i innleggene hennes.

Familien Chantel-fansen liker å følge Winter Everett på Instagram og ser frem til å se flere av hennes inspirerende innlegg.

Anbefalt: