Alle serier å se før de forlater Netflix i juni 2020

Innholdsfortegnelse:

Alle serier å se før de forlater Netflix i juni 2020
Alle serier å se før de forlater Netflix i juni 2020
Anonim

Det er alltid nye serier og filmer som legges til Netflix, men det blir også tatt bort serier og filmer hele tiden. Dessverre, noen ganger blir favorittprogrammene og -filmene våre fjernet, og det gjør Netflix-abonnenter skuffet. Nedenfor har vi en liste over de beste TV-programmene på Netflix som forlater i løpet av juni måned 2020. Det er på tide å sette seg ned og overse noen av disse programmene før de blir fjernet fra Netflix-plattformen.

Heldigvis, til tross for at disse TV-programmene blir borte fra Netflix, er det fortsatt mange flotte serier og filmer å se i stedet som ikke kommer noen vei på veldig lenge!

15 Mad Men– Om et reklamebyrå på 1960-tallet

Mad Men hadde første premiere i 2007 og gikk i syv sesonger. Den vant Golden Globe Award for beste TV-serie – Drama tre år på rad, og den vant også Primetime Emmy Award for Outstanding Drama Series tre år på rad også. Dette programmet handler om reklamefirmaer fra 1960-tallet.

14 Diva Brides– Om bratty kvinner som skal gifte seg

Det er ikke noe vanskeligere å forholde seg til enn bruder som tror de driver alt! Kvinner som er i ferd med å gifte seg, utagerer noen ganger fordi de er nervøse for å knytte bånd. Diva Brides er et show som fokuserer på bruder som er veldig vanskelige å ha med å gjøre når bryllupsdagene nærmer seg.

13 Jonathan Strange & Mr. Norrell– Om Napoleonskrigene

Dette historiske dramaet handler om Napoleonskrigene. Det er interessant å se for de der ute som er nysgjerrige på hvordan livet var den gang. Dette bestemte programmet heter Jonathan Strange & Mr. Norrell, og det forlater dessverre Netflix i juni 2020, sammen med resten av disse programmene.

12 Jeopardy!– Et spillprogram for en pengepremie

Jeopardy! er et flott program å se for folk som er på den smartere siden. Det handler om å ha kunnskap om ting på alle områder av livet. Emnene kan dreie seg om medisinsk informasjon, popkultur, oppskrifter, dyr, astrologi eller egentlig hva som helst.

11 The Andy Griffith Show– Om en sheriff i en søvnig by

The Andy Griffith Show handler om en sheriff som har ansvaret for å holde en liten, søvnig by trygg. Når folk omtaler en by som "søvnig", sier de at byen vanligvis er veldig stille uten at det skjer mye. Dette programmet er en komedie og var elsket i sin tid.

10 Cheers– Om venner som henger på en bar

Dette gamle TV-programmet heter Cheers og handler om en vennegjeng som henger på en bar. Vitsene i dette showet er muntre og morsomme, noe som har gjort dette showet så populært i så mange år. Dessverre, sammen med de andre programmene på denne listen, forlater Cheers Netflix i juni 2020.

9 ødelagte kropper – plastikkirurger hjelper folk

Plastisk kirurgi går ikke alltid slik folk håper. Noen ganger blir kirurgiske prosedyrer rotet til og ender opp … feil! Dette showet handler om hva plastikkirurger kan gjøre for å fikse problemer som oppstår med forskjellige plastiske operasjoner på forskjellige kroppsdeler for enkeltpersoner.

8 Happyish– En mann får en ny sjef som er yngre enn ham

Happyish forlater Netflix i juni 2020, dessverre. Folk som er interessert i å sjekke dette showet har bare en liten mengde tid igjen til å gjøre det. Den handler om en mann i førtiårene som får ny sjef. Den nye sjefen hans er en yngre mann i tjueårene som ønsker å transformere forretningsmodellen til å bli mer moderne og teknologikyndig.

7 The Day My Butt Went Psycho!– Et animert komisk show

Dette animerte TV-programmet heter The Day My Butt Went Psycho! og det handler om mennesker som lever ved siden av deres derriere. Det er en komedie, men konseptet er definitivt ganske rart. Det er bare noen få dager igjen til å se The Day My Butt Went Psycho!.

6 Limitless– TV-program basert på filmen med Bradley Cooper i hovedrollen

Bradley Cooper spilte hovedrollen i filmen Limitless tilbake i 2011. Dette TV-programmet med samme navn er basert på den episke filmen. Kritikere har sammenlignet showet og filmen og kommet med påstander om at showet ikke er like bra som filmen, men vi vil la det være opp til individuelle seere å bestemme seg for det!

5 Bringing Sexy Back– Om vekttapsreiser

Bringing Sexy Back er et fantastisk program å se om folk som legger ut på vekttapsreiser. De utvalgte personene blir sammenkoblet med en treningsguru som oppmuntrer dem til å være tro mot treningsregimet og kostholdsplanen. Dette programmet avslører hvordan folk ser ut før og etter å ha gått ned i vekt.

4 YOM– En gutt kan forvandle seg til ethvert dyr

YOM er et animert TV-program som er tilgjengelig på Netflix foreløpig, men ikke mye lenger. Det vil bli fjernet i juni 2020. Dette showet handler om en gutt som har kraften og evnen til å forvandle seg til et hvilket som helst dyr han vil. Hvis han vil bli til en bjørn, kan han gjøre det. Hvis han vil bli en sjiraff, kan han også gjøre det.

3 grensepatrulje– Om de som sikrer New Zealands grenser

Dette showet følger ekte grensepatruljearbeidere som jobber ved grensen til New Zealand, og sikrer landet sitt fra utenforstående som ikke er velkomne. De følger alle reglene og gjør alt som trengs for å sikre at grensen deres er helt trygg til enhver tid. Dette programmet forsvinner fra Netflix i juni 2020.

2 Cannabis– Om den internasjonale narkotikahandelen

Dette programmet er et drama, og dessverre gikk det bare i én sesong før det ble kansellert. Det vil forlate Netflix i juni 2020, så for de der ute som er interessert, nå er det på tide å se. Den handler om internasjonal narkotikahandel og all dramatikken som følger for folk som er involvert i industrien.

1 kattungeredningsmenn – veterinærer og dyrevelferdsarbeidere redder katter

Dette bedårende søte programmet på Netflix handler om veterinærer og dyrevelferdsarbeidere som bruker tid, energi og innsats for å redde katter fra dårlige situasjoner og farlige miljøer. Dette showet er et must-see for folk der ute som er besatt av katter!

Anbefalt: